2017 boğa sezonuna yaptığı bircok acıklamayla damga vuran Justin Sun 2021 boğa sezonunu sessiz gecirse de, son donemde yine kendini yatırımcılara hatırlatmayı başarıyor.
Sun, Huobi’nin danışma kuruluna girmesi ve Dominik Cumhuriyeti’nin TRON blok zincirini resmi zincir olarak kabul etmesiyle adını bir şekilde duyururken son acıklaması ise ses getirdi.
“On milyonlarca HT token’ım var” Gectiğimiz gunlerde Huobi borsasının danışma kuruluna giren ancak borsadan hisse alıp almadığı bilinmeyen Sun, Bloomberg TV’de kendisine sorulan Huobi borsasındaki yeni goreviyle ilgili şunları soyledi:
“İlk olarak lunu soylemeliyim ki ben sadece 5 gundur Huobi’nin danışma kurulundayım. Henuz ekiple yeni bir tanışma hali icindeyiz. Şirket icin gelecek plÂnlarımız tabii ki var. HT token konusunda da plÂnlarımız var. Bu token sistemin merkezindeki en buyuk değer… Huobi’yi en onemli borsalardan biri yapmak istiyorsak HT token’ı daha da ileriye goturmeliyiz. Aslında ben danışman olmadan once de HT token alıyordum. On milyonlarca adet HT token2ım var diyebilirim. Huobi 2013’te ilk kurulduğunda bile HT token biriktirmeye başlamıştım. Dunyadaki en cok HT token tutan kişilerden biri benim muhtemelen…”
“Cin ekonomi politikalarını değiştirecek. Kriptolar geri gelebilir” HT token dışında Huobi olarak amaclarının kuresel dunyaya daha cok acılmak olduğunu da belirten Sun, Cin’in kripto para yasaklarını kaldıracağı konusunda iyimser olduğunu da belirten Sun şu ifadeleri kullandı:
“HT token bizim icin cok onemli ancak ikinci bir konu da kureselleşme adımlarımızın devam etmesi olacaktır. Hatta Cin’e geri donmeyi de duşunuyoruz. Ben bu konuda iyimserim. Cin yonetim aklında değişiklikler olacak. Onumuzdeki aylarda bunu goreceğiz. Ben Cin’e de geri doneceğimizi duşunuyorum. Ekonomi politikalarındaki değişikliklerin ardından kripto paralar Cin’e geri donebilir”
Son 1 haftada yuzde 80 oranında artış yaşayan HT token Sun’ın acıklamalarının ardından da yukselişe gecti ve yuzde 10’luk bir yukarı cıkış yakaladı.