Arkadaşlar benim bilgisayarımın kronik bir sorunu var. Thermal Throttle sorunu yani bilgisayarın işlemcisinin cok ısındığında kendini kontrollu olarak yavaşlatması.
Bu olay benim bilgisayarımda hangi ısıda olursa olsun calışmasını ve kalmasını sağlıyor yani başlangıcta 36 derece olan bilgisayarımda direkt aktif oluyor diyebilirim ve bunu Bypass etmek icin ise Throttle stop isminde bir program kullanıyorum, şimdi asıl sorum şu;
Bilgisayarımda acılır acılmaz başlatta calışması icin oncelik verdim. Bununla beraber calışan 3 tane daha başlat programım var ilki bu sorun icin kullandığım Throttle Stop programı. Diğeri fan ayarları icin HWinfo 64, diğeri ise hareketli wallpaper icin olan Wallpaper engine programı. En yuksek oncelik Throttle Stop programında fakat once wallpaper engine sonra Hwinfo64 en son olarak Throttle Stop acılıyor. Boyle olunca bilgisayarım bir hayli yavaş acılıyor. Yaklaşık 3 dakika kadar beklemek zorunda kalıyorum.
Bilerek daha fazla oncelik versin diye programı Windows hizmeti olarak gosterdim ve yuksek oncelik atadım fakat yine sonda acılıyor. Fikri olan veya faydalanabileceğim bir yontem var mıdır? Yardım edebilir misiniz?
Hizmetlerde Bir Uygulamaya Yuksek Oncelik Vermek
Sistem & Ofis Programları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Sistem & Ofis Programları
- Hizmetlerde Bir Uygulamaya Yuksek Oncelik Vermek