Spor Toto Super Lig'in 10'uncu hafta mucadelesinde 17 Ekim Pazartesi gunu Eryaman Stadyumu'nda Fenerbahce'yi konuk edecek MKE Ankaragucu, macın hazırlıklarını surduruyor. Karşılaşma oncesi Oğuz Ceylan ve Atakan Cankaya mac oncesi acıklamalarda bulundu.
CEYLAN: TARAFTAR BASKISI AVANTAJIMIZA OLACAK
Fenerbahce macının hazırlıkları ile ilgili acıklamalarda bulunan MKE Ankaragucu'nun tecrubeli sağ bek oyuncusu Oğuz Ceylan, teknik direktor Omer Erdoğan'ın goreve geldiği Alanyaspor macından beri yukselen bir form grafiğine sahip olduklarını soyledi.
Saha icinde ne yaptığını bilen bir Ankaragucu takımı olduğunu ifade eden Ceylan, "İyi giden bir işleyiş var. Fenerbahce macında da bunu skora yansıtırsak cok guzel bir Ankaragucu izleteceğimizi duşunuyorum. İc sahada mac kaybetmeyeceğimizi duşunuyorum. Beşiktaş macında da şanssız goller yedik. Futbol olarak guzel işler yaptık. Buyuk taraftarımızın arkamızda itici guc olduğunu biliyoruz. Bu mactan galip gelebiliriz. Fenerbahce formda bir takım, sonsuz saygı duyuyoruz ama yorucu bir periyoda girdiler. İc sahamızda taraftarımızla vereceğimiz baskının avantajımıza olacağına inanıyorum" dedi.
CANKAYA: SEYİRCİMİZİN OLDUĞU MACLAR BİZE EKSTRA MOTİVASYON SAĞLIYOR
MKE Ankaragucu'nde başarılı stoper oyuncusu Atakan Cankaya ise her mac olduğu gibi Fenerbahce macının da cok onemli olduğunu aktararak, sahada guzel bir sonuc almak istediklerini soyledi.
Sezon başından bu yana iyi bir oyun ortaya koyduklarını ama bir turlu skora yansıtamadıklarını belirten Cankaya, "Takım ici uyumumuz cok guzel. 2 galibiyetimiz de oldu. İlerleyen surecte bu iyi uyumumuz devam ederse ligde cok ust sıralara gelebileceğimizi duşunuyorum. Ankara'da oynadığımız ve seyircimizin olduğu maclarda cok iyi oynuyoruz, bize ekstra motivasyon sağlıyor. Fenerbahce lige cok iyi başladı. Gerek Avrupa Ligi'nde gerek Turkiye'de iyi devam ediyorlar. Biz de elimizden geldiğince iyi hazırlanıyoruz ve onlara karşı sahadan iyi bir sonucla ayrılacağımızı duşunuyorum" diye konuştu.
Oğuz Ceylan ve Atakan Cankaya Fenerbahce karşılaşması oncesi acıklamalarda bulundu
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Oğuz Ceylan ve Atakan Cankaya Fenerbahce karşılaşması oncesi acıklamalarda bulundu