Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi, sponsorluk anlaşması icin duzenlenen toplantıda acıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının soruları cevaplayan Cebi, teknik direktor Valerien Ismael'in takımdaki geleceğiyle alakalı konuştu. Ahmet Nur Cebi, Fransız teknik adam ile yola devam edeceklerini ifade etti. İşte Ahmet Nur Cebi'nin o acıklamaları: Ahmet Nur Cebi TFF başkanlığı icin, "Bir onceki federasyon seciminde orada gorevlendirme ile ilgili talepler geldi. Benim onceliğim Beşiktaş'tı. Turkiye Cumhuriyeti'ndeki her vazife kutsaldır. Ancak Beşiktaş'ı sırtlanmam gerektiğini duşundum. Geldim, devam ediyorum. Uc yıllığına buraya geldim. TFF başkanlığı ile ilgili planım yok. Beşiktaş başkanlığına 3 yıllığına geldim. Onumuzdeki TFF secimleriyle ilgili bir planım yok. İsteğim, 3 yıllık sureyi tamamlamak ve Beşiktaş'ta gorevimi yapmak" acıklamasını yaptı. Teknik direktor Valerien Ismael icin ise Cebi, "Kupayı bu sene Valerien Ismael ile birlikte kaldırma planı dışında başka bir duşuncem yok. Şampiyonluğu onunla birlikte kazanmayı planladım. O planla devam ediyorum. Fikrimde değişiklik yok. Fikrimi değiştirecek bir konu yok" diye konuştu. Beşiktaş'a karşı bir algı operasyonu yurutulduğunu soyleyen Cebi, "Taraftara sesleniyorum, hocanın eleştirildiği ve icine duşurulmeye calıştığı bir durum var. Son zamanlarda algı operasyonu yurutuluyor. Valerien Ismael'in icine duşurulmeye calışıldığı bir durum soz konusu. Bir sosyal medya, bir de basın tarafı var. Sosyal medyada yonetime karşı tamamen tezgahlanmış bir komplo var. Hocayla problemimiz var gibi haberler yapıp başarılı olmamızı engellemek istiyorlar. Beşiktaş'ı biz cok iyi toparladık. 3 ay once aday olmayanlar şimdi takım kotu gitse de aday olsak diye bakıyorlar, iştahları kabardı. Takımın başarısız olması, hocanın aşağı cekilmesi, hocayla futbolcular arasında problem varmış gibi algılar yapılıyor" ifadelerini kullandı. "Teknik direktor Valerien Ismael eleştirilerden etkileniyor mu?" sorusuna Cebi, "Hocanın hic ilgilenmediğini goruyorum: Ondan daha cok ben uzuluyorum. Kendisi başarıya odaklandı. Sadece neden eleştiriler geldiğini anlamadığını goruyorum. Hoca pek takmıyor" yanıtını verdi.