NVIDIA ekran kartı ayarları nasıl olmalı?
Sistem & Ofis Programları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Sistem & Ofis Programları
- NVIDIA ekran kartı ayarları nasıl olmalı?
-
14-10-2022, 10:53:32Merhaba arkadaşlar, masaustunde sağ tıkladığımızda NVIDIA Denetim Masasını acıp buradan ayar yapabiliyoruz. NVIDIA GeForce Experience uygulaması uzerinden oyunları optimize edip uygun secenekler ile oyunları başlatabiliyoruz, ek olarak oyun icerisinde ayarlar bolumunden grafik seceneklerini değiştirebiliyoruz. Benim anlamadığım oyunun hangisini baz aldığı. Ben diyelim masaustunde sağ tıklayıp NVIDIA Denetim Masası'na girdim buradan ayarları yaptım. GeForce Experience uygulamasıda optimizasyon yapmıştı, oyuna girdiğim zamanda oyun ayarlarından grafik ayarlarını değiştirdim. Hangisi gecerli olacak o konuda yardımcı olursanız sevinirim. Acıkcası oyun icerisinden ayar yapabiliyorsak Denetim Masası ve Experience uygulaması ne işe yarıyor cozemedim. Video izlerken tarayıcı uzerinden (Netflix, YouTube) buradaki goruntu ayarını mı sağlıyor cozemedim. Son olarak 3D uygulamasının karar vermesine izin ver seceneği onyuklu olarak geliyor. Bu ayarın tam olarak ne olduğunu cozemedim. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.