Internet Explorer’ı acın ve adres satırına 212.175.132.105 yazın. Acılan sayfada Kullanıcı Adı icin TCKİMLİK, Şifre icin TCKİMLİK numaranızın İLK 5 HANESİNİ girin. Milli Eğitim Bakanlığının Temel Bilgi Teknolojilerin’nden Word’e, Donanımdan Ağ Yapıları’na kadar Başlangıc-Orta ve İleri Duzeyde hazırlamış olduğu, oldukca anlaşılır eğitimleri gorun. Eğitimleri alabilmeniz icin sadece Milli Eğitim Mudurluğu’nden edinebileceğiniz Eğitim CD’si(Oğretmenler Bilgisayar Oğreniyor) ve Internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir. Tum eğitimlerin tamamını CD’den aldıktan sonra ONLINE olarak yapılacak sınav ile Sertifika verilecek.

NOT: 1-Mutlaka CD'yi temin etmeniz gerekiyor. Bir kere temin ettikden sonra bilgisayarınıza kurabilir ve buradan calışabilirsiniz.
2-ve internet bağlantısına sahip olmalısınız. CD'dende calışsanız bilgisayarınızada kursanız sitem internet uzerinden calışıyor.
3- K.Adı: T.C Kimlik numaranız
Şifre:T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 harfidir. (Bunu değiştirmeyi unutmayın)
4-Bağlı bulunduğunuz il milli eğitim mudurluklerinden sisteme kayıtlı olup olmadığınızı ilsise giderek kontrol ettiriniz. sisteme dahil değilseniz zaten giriş yapamayacaksınız.
5- Ocak yada şubat ayı icinde 180 saatlik bu interaktif eğitimi tamamlanayanlar sınava alınacak haberiniz olsun. Daha Başlamadıysanız biraz acele edin...
ve sonuncusu....Aklınıza takılan bir durum olursa buradan sorabilirsiniz. Elimden eldiğince cevaplarım...