size iki senelik evlilik hayatımı biraz acayım.biz arkadaş tavsiyesi ile evlendik.8 AY icinde soz nişan duğun hepsi oldu.ama o beni ilk başlarda sevemedi,şimdi diyeceksiniz ki bile bile ladeş demişsin,bilmiyordum.nişanlıyken her akşam bizdeydi,dışarı cıkardık falan ama anlıyorum ki o benim icin değil ailem icin geliyormuş.yani annesi 10 sene once vefat etmiş.annem babamda bunca zamandır aile sıcaklığından yoksun yaşamış, azda olsa yaşatmak icin kendi oğulları gibi sevdiler,her akşam gelmesine musaade ettiler ki benim annem boyle bir şeyi asla kabul etmeyecek yapıda otoriter bi kadındır.birde gorucu usulu ile oldu birbirlerine ısınsınlar diye ailem bu konuda baya bi esnek oldular. neyse biz evlendik,eltim bize gelmişti eşimin pcsini acmıştık eski sevgililerini fotoğrafları vardı dedim kim bunlar hepsini anlattı.okadar kırılmıştım ki anlatamam.silecektim silmedim.akşam eşim geldiğinde bilmiyormuş gibi davrandım kim bunlar dedim.hic cekinmeden hepsini anlattı.ne sorduysam sanki arkadaşıymışım gibi cevap verdi.ikinci kez daha yoğun bi şekile kırılmıştım.o sinirle hepsini sildim ağlamaya başladım salak gbi.neyse dedim olur dedim unutmştur silmeyi dedim kendi kendime.bu rada bir aylık gelindim.hamile olduğumu oğrendim buruk bir sevincle.hayırlısı neyse olsun dedim belki vesile olur dedim evliliğimizin duzelmesine.ama hayırlı değilmişki 2 aylıkken bebeğimin kalbi durdu.kurtajla alındı.okadar cok istemiştim ki olmasını,olmadı.daha gencim olur dedim.bi kac hafta sonra eski aşklarıyla dialog halinde olduğunu oğrendim.mesajlar,kontor atmalar felan.ne yapmak istediğni sorduğumda peşimi bırakmıyor yanıtını aldım.sen cevap vermezsen acık kapı bırakırsan bırakmazlar dedim.tartıştık ben yine ağladım,kendimi savunamıyordum.bunca zman ne ailemde ne cevremde boyle şeyler ne yaşanmıştı nede gormuştum.tecrubesiz ve yaşıma gore herşey cok ağır cok fazla tecrubeszdim.ben kurcaladıkca suclu ben oldum.yine sineye cektim sucu kendimde aradım.duzelir gbi oldu.bu seferde kuzeni (eski sevgilisiydi oda) onunla bir takım gizli goruşmelere girdi.abisine anlattım onunla konuştu bu olayıda atlatmış olduk.bu arada bana ısınmış,sevmeye başlamıştı.ona gostermiş olduğum sevgi,sevkat,ve kadınlığımla.evliliğimizin ilk senesi bu artcı depremlerle gecmişti.taaki 7.9 şiddetinde ki depreme yakalanana kadar.evliliğimin 2.senesi başlamıştı yeni umutlar,sevincler ve hamile olduğumu anladığım guzel haberlerle.ama yine bebeğimin 2,5 aylık iken kalbinin durması ve alınmasıyla herşey yeniden başladı.annemler yazın şileden ev kiralamışlardı tmizlemey gtmiştik.akşam donecektik.babamla eşimi aradık geleceklerdi.babam geldi eşim gelmedi.aradım işi olduğu icin gelemeyeceğini soyledi.yalvarmalarıma yakarlarıma rağmen gelmedi.annemlerde gec oldu burda kalalım dediler istemey istemeye orda kaldım.eltimi aradım dedim onu bu gce yanlız bırakmayın ben bu gece gelemicem dedim oda tamam dedi.neyse sabah oldu istnbula donduk saahın 7.30 unda.kapıya geldim kapı acılmadı.arkasnda anahtar olduğu icin.zile bastım bastım acan yok.uykusu ağır herhalde duymuyor dedim.komşudan mutfak camından gireyim dedim neyse bu saatte rahatsız temiyim dedim zile basmaya devam ettim.ama evde bi hareketlilik anlamadım.10 dk sonra kapı acıldı aşim buyuk bi panikle yuzume bile bakmadan dışarı fırladı.cok sinirlendim.insan bi hg der diyip zaten uyuyamamıştım yatağıma uzandım uyumuşum.ev telefonunun sesine uyandım.uzerini giyin şuraya gideceğiz dedi.bende trip atıyordum aklımca.tamam dedim.uzerimi değiştirmek icin arka odaya gittiğimde gorduğume inanamadım.koltuğun uzerinde bi bayan cantası.dedim cam acıktı yukardan duştu buraya geldi diye gecti aklımdan.illaki kimlik vardır dyip cantayı actım.acmaz olaydım.eski sevgilisinin nufus cuzdanı.o an butun dunya başıma yıkıldı.elim ayağım boşaldı.eltimi aradım hemen cantayıda aldım gittim.kaynıma verdim.boşanacaktım,kararlıydım.eşime neler olduğunu sordum.hepsini tek tek anlattı. kızın onu aradığını kızın zongıldağa gideceğini ama akşam bilet bulamadıkları icin sabaha kaldığını yatacak bi yer bulamadığını ve benim evde olmadığımdan eve getirdiğini onun icin benim yanıma gelemedğini anlattı.nerde nasıl yattınız dediğimde bizim yatakta ama hic birşey olmadı demesi benim kalbimin tamamen paramparca olmasına yetmişti.bir yatakta olup birşey yapmamak sizce mumkun mu?? artık kararım kesindi.ağladı sızladı,herşey icin bi daha asla hicbir şekilde birşey yapmayacağına dair yemin etti.son kez şans vermemi istedi herkes.tamam ama bu son şansın iyi değerlendir bir dahakine asla ama asla affetmem dedim.affettim.bu arada bu olanlarda ne onun uvey annesi ve oz babasının nede bizimkilerin haberivardı.sordum madem bizde kaldınız kiza ne oldu dediğimde kız camdan atladı,beli ustune duştu beli kırıldı sabah senin yuzune bakamadan gitmemde bundandı dedi.uzulsem mi sevinsem mi.ben uyurken apartmandaki herkes gormuş olanları ambulas gelmiş bi suru şey olmuş hic birini duymadım.kız 2 kez ameliyat gecirdi ve buyuk bi ihtimal sakat kaldı.be herşeyi unutmuş gibi yapıp eşime her zamankinden daha cok sevgi,şavkat ne gerekiyorsa verdim.hep verdim durmadan verdim.ama gelin gorun ki 15 gun sonra evlilik yıl donumum 3.yıla başlayacaktık,ama dun gece yine onun arkadaşlık sitelerine uye olduğunu gordum.nasıl mı msn şifresini buldum oradan her zaman kontrol ettim,ama dun gece gorduklerim kabuklaşmış yaralarımı,şuphelerimi tekrar kanattı acıttı.
annem anlatsam anlatamam zaten hasta zaten bişeyler seziyor cıvıl cıvıl olan ben sahte maskeler ne kadar taksamda anlıyor bişeyler olduğunu ama bu olanları konduramıyor canım annecim.
ayrılmazk bi yuvayı kurmaktan daha kolay herşeyin farkındayım her şeyi denedim
cirkin bi bayanda değilim,hic bi zmaan bi saygızılık yuzunu kızartacak birşeyde yapmadım
herkesin sahip olmak istediği bi gelin bi eşim etrafımdaki insaların soylediğine gore
cok kırgın cok kızgın cok aptal gibi hissediyorum kendimi şuan aptal gibi evliliğimi kurtarmaya calışıyorum hala sizce boşa mı cırpınışlarım
boşa mı yakarışlarım
sessiz cığlıklar atıyorum icimden
her zamanki gibi ağlıyorum yine
bunların hepsini kimseye anlatamadım kendim ve şuan sizden başka
sizce evliliğimi kurtarmaya hic mi şans yok
hic mi umut yok
sizce bu seferde mi olmadı
bu seferdemi gol atamadım kendi kaleme attım
cocuğum yok 21 yaşındayım
kusura bakmayın cook uzun ve karışık oldu
işte ben boyle evli iki sene gecirdim
yardımlarınızı ve kıymetli cevaplarınızı bekliyorum Meltem Hanım
bende de hata varmı??
evliliğimi bitirmek istemiyorum cunku bunlar dışında eşim dort dortluk.
kurtarmak istiyorum evliliğimi.
bu evliliği kurtarmaya calışmak mantıklımı???
Ben de hata var mı? Ne derece kurtulma ihtimali var?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Ben de hata var mı? Ne derece kurtulma ihtimali var?