KEDİ OTU tenturu..ben kullandım gercekten cok işe yarıyor ben 25 damla kullandım bir ay kullandım 2 ay dır kullnmıyorum uykum duzene girdi lutfen deneyin.ama lutfen tentur bulun hem pratik hem kolay..şiesi 10 tl beraberinde damlalıkta var.ilk kullandığınız gun bile fyadasını gormeye başlıyacaksınız hem uyuyacak hem geceninin ilerleyen saatlerinde uyanıp uykuya devam zorluğu cekmiyeceksiniz..ayrıca herkese tavsiyemn burdan ne onerilirse onerilsin araştırın.oyle kullanın..

KEDİOTU
Kullanım alanları ve bicimleri: Kediotu koku, ozellikle gunumuzde on plana cıkan korku, gerginlik, sinirlilik hallerinde buyuk bir başarıyla ve gonul rahatlığı ile kullanılabilecek cok değerli bir drogdur. Etkinliği ve guvenilirliği bilimsel olarak da kesinlikle saptanmıştır. Cay veya tentur biciminde kullanılır. Pratik olduğu icin, tentur kullanımı daha yaygındır. Ama tentur kullanımında dozaj cok onemlidir. Orneğin, 10-15 damla pek etkili olmayabilir, ama 35-40 damla veya 1 tatlı kaşığı tentur biraz ılık suyla alındığında kesinlikle etkili olacaktır. Ama bu etkinin eşliğinde on plana cıkan, yorgunluk ve dalgınlık değil, rahatlatıcı bir canlılık halidir.

Onu oncelikle, uykuya dalma ve uykuyu surdurme problemi olanlar kullanmalıdır. Şerbetciotu ile birlikte kullanıldığında daha da olumlu sonuclar alınabilir. Genelde, sinir sisteminden kaynaklanan tum rahatsızlıklara ve ağrılara karşı kullanılabilir. Orneğin. huzursuzluk, sinirlilik, korku, endişe, karamsarlık, baş ağrısı, migren, sinirsel kaynaklı kalp carpıntıları, histeri, dişilik organı ağrıları, sinirsel kaynaklı mide şişkinlikleri, mide bulantısı, menopoz rahatsızlıkları ve calışma ortamındaki veya ozel yaşamdaki stres hallerine karşı mutlaka kullanılmalıdır. Gunumuzun hızlı ve uğraşı gerektiren yaşam biciminden kaynaklanabilecek tum hastalıklar, sinir sisteminin guclendirilmesi ve dengelendirilmesi ile onlenebilir. Bu hastalıklara, mide ve karın ağrıları, safrakesesi rahatsızlıkları, kalp bolgesindeki ağrılar ve surekli kabızlık halleri de dahildir. Ozetle, gunumuzde yaşam kavgası veren herkesin onu kullanması cok yararlı olacaktır.