sevgili meltem hanım eşimle 4 yıl once evlendim.daha flort ederken ailesi beni aynı yoreden olmamıza rağmen ustelik beni tanımadıkları halde istemediler. surekli ailem ve ben laflarını duyduk tanıdıklarımızdan. buna rağmen evlendim eşimden cok memnunum beni hic uzmuyor. ama evliliğimizin ilk yılları ailesinden cok cektim hakaretler ettiler ailemle goruşturmediler evimi basıp kufur ettiler. kocamla cok aramız bozuldu cok doldurdular ozamanlar. sonra eşim anladı ve konuşa konuşa biraz da olsa duzelttik durumu fakat sonrahamile kaldım 5 ay boyunca duşuk tehlikem vardı ama bana iş yaptırdılar umursamadılar oğlum cok zayıf ve erken doğdu. torunlarını cok seviyolar onsuz duramıyorlar bana muhtac gibi oldular yani. ama hala iğneleme başkasını bana ornek gosterme durumları var ailemle fazla gor. istemiyorlar ama oğlumdan dolayı fazla birşey diyemiyolar. gelelim asıl mevzuya ben bunları bir turlu unutup onları sevemiyorum her şey normal gozukuyor ama ben olamıyorum oğlumu sevmesini istemiyorum oğlum onlara gidip onlarla oynadığında 2.5 yaşındaki oğluma sinirleniyorum duşmanımla iş birliği yapmış gibi hissediyorum unutmak istiyorum ama olmuyo tamam unutucam perde cekicem diyorum yuzlerini gorunce tekrar ediyo herşey lutfen yardımedin bir akıl verin bana.aynı mahallede oturuyorum ama bu sene ust katlarına taşınacağız. butun gun aynı ev gibi olucak biliyorum ben istemesemde ne isterlerse yapıcam sonra kafama takıcam . ne olucak benim halim şimdiden teşekkur ederim