Meltem hanım merhaba.. buyukşehirde yaşayan ve calışan 34 yaşında muhendis bir bayanım. Bir yıldır toplu taşıma aracları ile işime gidip gelmekteyim. bu esnada cok yogun kalabalıklar icinde metroda, sokakta, alışveriş yerlerinde vs. insanların yaptıgı gorgu dışı hareket ve davranışlar beni aşırı derecede cileden cıkarıyor... Elimde olan bir şemsiye, laptopu o an o hatalı insanın kafasına vurmak geciyor icimden ve dişlerimi sıkıyorum, ve o kişi hakkında icimden "gerizekalı, aptal, hayvan vs." gibi ve daha da agır sozler sarfediyorum mesela yuruyen merdivende basamagın sol kısmında hic cıkmadan duran onumdeki bir insan bile bu tepkileri icimde yaşamama neden olabiliyor...oysa onceden boyle şeyler olmazdı bende. şimdi bunu hemen her gun birden cok kez yaşamaktayım... bu normal midir? ya da rahatsızlık mıdır? yardımcı olur munuz..
teşekkur ederim.a.s.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.