Merhabalar,
Ben Cağrı merkezinde calısıyorum işimizin yogunlugu stresini sizlerde biliyosunuz sonucta bizler belli prosudurleri muşterilerimize iletmemiz gerekecek tabi muşterilerinde haklı oldugu konular var ama bizler onların taleplerini , onlara sistemde olan bilgileri iletmekle yukumluyuz..bunu neden anlatıyorum arayan bazı muşteriler cok cok iyi oldugu gibi bazı muşteriler sırf bagırıp cagırmak egolarını tatmin etmek amaclı aramaktalar ve ben gibi bir cok cagrı merkezi calısan arkadaslarım tamamen sinir sistemi cokmekte.
ben normalde kendi halinde bi insandım 2 senedir calısıyıorum cagr merkezinde.ogun başım agrıyorken muşterilere yardımcı olmaya calısıyordum taki o egosunu tatmin etmek isteyen adam gelene dek tum elimden geldiğince bilgileri verdim adam anlamıyor firmaya ettiği hakaretlermi dersiniz onuda gecin bana şahsi hakarete gecti derken cenemde bi kasılma hissettim artık konusamadım tutuldum sonra ağlama nobeti geldi tamamen kasıldım tum vucudum titremeye basladı bastan asagı hayatımda oyle olmamıstım buyuk ihtimalle sinir boşalması yasadım allah kimseye vermesin :gitme: artık her telefonu actıgımda korkuyla acıyorum Birde o gunden sonra sol beynim sol tarafım agrıyo ince bi zonklama var zaman zaman geciyo ama cok agrım var 3 gundur geomedi 1-2 gun daha gecmesse doktora gidicem ama korkuyorum sinirsel bi hastalık varmıdır diye bana bilgi verirseniz sevinirim birde artık uzulduğum durumlar olsun birisi bagırsın hemen kotu oluyorum kendimi kotu hissediyorum ses duymak istemiyorum aslında sırf bu sebeplerden işten cıkmayıda duşundum ama biliyosunuzki ekonomik kriz iş yok universite mezunlarının iş bulamadıgı ve bu sebeple mecbur calısmak zorunda kaldıgı bir yerdir cagrı merkezi siz siz olun cok zor durumda kalmadan cagrı merkezinde calısmayın Saygıda kusur ettiysem affola.Ama cok doluyum.O kadar sene universitede okuyup gurbette cileler cekelim cektiğimiz cileye bakın 2-3 kendini bilmez egosunu tatmin icin arasın agza alınmıcak seyler soylesin yazık ya insanlıgına yazık....