merhaba ben uzun yıllar şizofreni tedavisi gordum.ilk 9 yıl ilacla tedavi sonraki 2 yıl terapi sonraki iki yılda uzun aralıklarla terapi ve 13 yılın sonunda doktorum artık tamemn iyisin ama bu iyileştin anlamına gelmez cunku bu hastalığın bu gune kadar tam bir tedavisi olmadı.tekrarlama ihtimali olan bir hastalık demişti.kullandığım tum ilacları hatırlamıyorum ama en son paksil ve zanaks ı kullandığımı soyleyebilirim.bilmiyorum gerekiyormu ama onceki durumum hakkında sizi kısaca bilgilendireyim.yaşadıklarım şole sıralanabilir.
baş donmeleri halisulasyonlar (korkunc yaratıklar şeklinde),sanrılar (tuhaf sesler cığlık,inleme ismimle cağırılmam vs.),ağlama nobetleri(nefessiz kaldıım icin hastaneye kaldırılıyordum her defasında ve oksijen takviyesi yapılıyordu),evden kacma,etrafımdakileri aynada kendimi tanımama,unutkanlıklar,başka biri olma(farklı bir isim,yaş,goruntu vs.)bir kac kez intihar teşebbusu(hastanede sonuclandı)krizin gecmesine yakın kusmalarla kendime geliyordum. ve benzeri durumlar.
sorumsa şu son aylarda baş donmelerim,sesler, gece korkularım ve uyku duzensizliklerim (iki saat uyuyup uyanıyorum)arda bir de mekan ve zaman karıştırma (sanki başka bir yerdeyim ve bi olayın icindeyim ordakilerle konuşuyor ve o durumu yaşıyorum)olaylarım tekrar başladı.acaba hastalığım yineliyormu.bundan hic bir zaman kurtulamıycakmıyım.lutfen yardım edin.