evet hayatım sorunlarla dolu değil ama hep mutsuzum ve bu beni cok sıkıyo.tabii yapıdanda kaynaklanıyodur ama birde kendime guvensizlikle birleşince yaşaması zor biri oluyorum.eşim kendi halinde her erkeğin olduğu gibi, buyuk problemlerimiz yok kızım sağlıklı yani beni bu derece hayata olumsuz bakıcak yada guvensiz kılıcak bir durum yok.hep aynı kısır dongu.yeni taşındığımız bir ortamdayım.yine iş bulma telaşı başladı.evde olduğumda aynı şeyleri yaşıyorum.calıştığım zaman sorun yok.evdeyken stres oluyorum stres oldukca yiyorum yedikce zaten olan kilomun uzerine kilolar ekliyorum.kendine guvensiz,kıskanc,mutsuz bir kadın oluyorum.kendi halimde yollar aradım kendim beceremedim.psikiyatra gittim ilaca başladım ama devam etmedim.boyle biraz uzun oldu.bir an once kendime gelmek ve hayattan tad almak istiyorum.daha ne durumda olan insanlar var.ama allaha hep şukrediyorum hic isyan etmedim tek isteğim bu kısır donguden cıkmak zayıflamak.benim gibi bunları kendi icinde yaşayanlar arkadaşların yardımları bile yeticek belki bana..mafoldumben