:Saruboceq:merhaba meltem hanım,
gecen sene doğum sonrasında girdiğim depresyondan kurtulmak icin doktora gittim bana antidepresan vereceğini soyleyince bende onlar kilo aldırıyor lutfen aldırmayan turden verin dedim ve 1 ay prozac kullanımı verdi.sonra ki goruşmeye gittiğimde benim artık iştahım acıldı hapa bağışıklık kazandım dedim dr.bana fulsac verdi onceleri 3 adet aldım 15 gun sonrada 2 adete duşurduk en son 1 ve tedavi bitti aradan 8 ay kadar gecti ben ara ara kendi kafama gore icim daraldığında kendimi kotu hissettiğimde ofkeli olduğumda alıyordum bir bir tabiki sonra yaz geldi ve ilacı tamamen bırakmak istedim artık hic almayacağım dedim 15 gundur almıyorum bir problem yoktu fakat iki gundur akşamları ellerim tittriyor başım donuyor ofkeli oluyorum ve kalp carpıntılarım oluyor bilenler ilacını almadın diyorlar fakat ben bi prozac bi fulsac yaptığım icin ve karmaşık saatlerde 4 gunde 1 2 gunde bir şeklinde aldığım icin yine de ilaca bağlayamıyorum lutfen yardım edin ben şimdi bu ilacları napacağım devam mı yoksa 15 gundur almadım artık da almayayım mı ? cokk teşekkurler
Antidepresan almak veya almamak
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Antidepresan almak veya almamak