meltem hanım oncelikle size şimdiden teşekkur etmek isterim,bizleri dinlediğiniz icin..
33 haftalık hamileyim bugun cok kotu bir olay yaşadım,bir mağazada bir kadına musade eder misiniz dedim ve gecmek istedim,sonrasında ise yanında ki kadın bana saldırdı,kadın geri cekilmek yerine ben gecerken beni itekledi,bende sinirlendim yaptğınız cok ayıp falan dedim ama kadınlarla başa cıkamadım yanında ki kadın bana saldırdı saclarımdan tuttu dovmeye calıştı falan,yazarken bile utanıyorum,hemcinsim olması ve yaşlarını başlarını almış kadınlar olması daha da acı vericiydi..
işin ilginc tarafı ben 1 ay once de aynı şeyi yaşadım,yine bir mağazada elimden duşen oje yerdeki eşyaları almaya calışan bir kadının ustune sıcradı ve ben nazikce ozur dileyip hasarını karşılamak istmeme rağmen o seferde sozlu şiddete maruz kalmıştım..
sonuc ise kendimi berbat hissediyorum,yarın nasıl sokaga cıkıcam diye duşunuyorum,kimseyle konuşmak istemiyorum,bebeğime uzuluyorum,onu nasıl bir dunyaya getireceğime,dunya başıma yıkıldı sanki,nağıcağımı bilemiyorum,sanırım artık tek sokğa cıkamıcam yada kalabalık yerlere giremicem..acaba sorun bende mi diyorum?
İnsanlardan korkuyorum :(
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- İnsanlardan korkuyorum :(