slm arkadaşlar.benim psikolojik olduğunu duşunduğum bir sorunum var.neden boyle olduğunu bilmiorum.sorun şu; son zamanlarda aşırı şekilde heyecanlanıyorum.mesela dışarda bir yerlerde yazı yazma imza atma gibi bir durum soz konusu olsa ellerim titriyor.kalemi tutamayacak duruma geliorum.ya da dielim bi yazara kitap imzalatıcam heyecandan kalbim duracak gibi oluyor.:1no2:

halbuki bir yıl oncesine kadar hic boyle şeyler yaşamıyordum.universte mezunuyum.dort yıl boyunca okulda onca kişinin onunde konustum ders anlattım,yazı yazdım imza attım.hic bir zaman titremedim heyecanlanmadım.aynı şekilde calışırkende boyle bir sorunum yoktu.bir yıl once evlendim calışmıyorum ve bu yuzden cok sıkılıyorum.acaba diyorum calışmamamdan dolayı bir ozguven eksikliği filan mı oluşmaya başladı bende.cunku neden bu kadar heyecan.başkalarının yanında adımı soyadımı yazamıyorum ellerim felaket titriyor.noluyo bana anlamıyorum.benim durumumda olup bu durumun sebebini bilen varsa lutfen yardım etsin.yoksa soluğu psikologta alacağım