Ofkemi iyi yonde kullanmak istiyorum, ne yapabilirim?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Ofkemi iyi yonde kullanmak istiyorum, ne yapabilirim?
-
14-10-2022, 10:03:55İki hafta once işyerinde bir hata yapılmıştı, ve herkes bana yukleniyordu hatayı ben yaptım zannediyorlardı. Bende cok sessiz, ağırbaşlı, bir sorun cıkınca halletmeye calışan, (hatayı ben yapmamış olsam bile) ortalığı velveleye vermeden cozum yolu arayan biriyimdir. Cunku hata yapılmış bir kere, birbirimizi yiyeceğimize duzeltelim, kurtulalım. Tam iki hafta uzerime geldiler, gecen cuma mudur yardımcısı tekrar bu konuya değinince ben bir patladım ki anlatamam ne patlayış, elimi masaya vuruyordum, gozum kimseyi gormuyordu, ne dediğimi bile hatırlamoyorum, neyse mudur yardımcısı (benim ustum olur) susuyordu cunku benden boyle bir tepki beklemiyordu, sonra ben sustum diğer arkadaşlarım konuşmaya başladılar, beni savunuyorlardı. Neyse bu olay olduktan sonra daha ustume gelmediler. Ama o anda yaşadıklarım beni cok etkiledi,kendimi cok guclu hissettim, kendime ozguvenim geldi resmen
, bunca zaman ben niye sustum dedim :ecrin_bebek: . Şimdi icimdeki bu gucu kullanmak istiyorum ama iyi yonde. Ne yapabilirim bu konuda acaba? fisfisfis Ozellikle ozguven hususunda, bazen ozguvenimi kaybettiğim oluyor cunku.