Meltem Hanım Merhaba;
Oncelikle gonullu desteginizden dolayı size tesekkurlerimi sunar ve sizi ilgiyle takip ettigimi belirtmek isterim. Benim de sizden ogrenmek istedigim bir konu var. 3 yıl once eşimi ve annemi cok kısa aralıkla kaybettim, bir sure sonra ruhsal cokuntu ile pskiyatri ye başvurdum ve yaklaşık 1,5 yıl depresyon ve panik atak tedavisi gordum, bu sure zarfında efeksor kullandım, tedavi sonunda 7-8 ay kadar efeksor hic kullanmadım ve ilacı bıraktım, fakat yaşamış oldugum bi takım olayların etkisi ile tekrar aynı belirtilerle yeniden doktoruma gittim ve tekrar efeksor kullanmaya başladım, şimdi tedavi surecinin sonuna yaklaşmaktayım, fakat ilacı bıraktıktan sonra yine kotu olacagımı sanıyorum ve ilacı bırakmak istemiyorum, sizce ilaca karsı bagımlı mı oldum, bu ilac uzun sure kullanılırsa bagımlılık yapar mı? İlacı kullanırken hersey cok iyi, bıraktıktan sonra tekrar başa donuyorum, yoksa bu ilacı omur boyu kullanacak mıyım? Aslında bende ilacı bırakmak ve kendime yeni bir şans vermek istiyorum ama ilacla butunleşmiş gibiyim sanki, bırakmakta zorlanıyorum, sizin fikrinizi de almak istedim, yanıtlarsanız cok memnun olurum, sizinde dediginiz gibi iyiliklerle... hoşcakalın...