Merhaba Meltem hanım şimdiden yardımlarınız icin tşk ederim.
ben 3 senedir oğretmenlik yapıyorum.oğretmenliğe ilk başladığım sene bi psikiyatra gitmek zorunda kalmıştım.Zaman zaman icim sıkılıyordu bunalıyordum her an kotu bi haber alacak mışım gibi geliyordu.anneme ya da babama ya da ailemden birine koti bişey olacakmış gibi geliyordu.ilac tedavisine başladım.burda ismini yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama lust.. ve remer.. isimli iki ilac kullandım.bi tanesini 3 ay falan kullandım.diğerini 7 - 8 ay kullandım.sonuc almıştım ve daha iyyiim artık oyle sıkıntılar olmuyordu.yaklaşık 1 hafta once yine aynı şey başıma geldi.ustelik yolculuk esnasında.bir otobus yolculuğu yapıordum bi an bunaldım ter bastı sıkıntı vs.donuş yolculuğum da ucakla olacaktı ve o bileti aldığım gunden beri sıkıntı yaşıyordum.bugun yine bir başka doktora gittim.bana panik atak olduğunu soyledi.iki ilac verdi 15 gun sonra yine goruşelim dedi.size sormak istediğim soru yaşantımda ne gibi alışkanlıkları değiştirmeliyim ve doktorun bana verdiği ilacın bir tanesinin cok fazla yan etki olduğu yazıyor nette bunlara takılmalı mıyım?
cok teşekkur ederim.