merhaba meltem hanım, ben imran 21 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim 1yıldır bir cocugumuz olsun istiyoruz ama malesef.benim pko im var ve tuplerim kapalıydı gectigimiz temmuz ayında laparoskopi olmama ragmen hala bebek sahibi olamadık doktorum bende bir sorun kalmadıgını soyluyor.eşimin spermiyogram sonucu pek iyi cıkmadı onu urologa gitmeye ikna edemiyorum.fazla ustune de gidemiyorum.son zamanlarda eşimde cinsel isteksizlik başladı onunla konuşmaya cekiniyorum cunku onu kırmaktan ve beni yanlış anlamasından korkuyorum.bu durumdan cok rahatsız oluyorum eşime de kızıyorum kendime de kızıyorum ama hep icime atıyorum.ikimizde tedavi gormeliyiz ama hep ben tedavi goruyorum, bana tamam bende gideceğim diyor ama hep bir mazeret uyduruyor ve erteliyor.ona tepkimi tedaviyi bırakarak gostermeye calışıyorum ama hala beni anlamıyor şuanda ikimizde bebegimiz olsun istiyoruz ama ikimizde tedavi gormuyoruz.bu duruma uzuluyorum ama bişeyler yapamadıgım icin kendimi sucluyorum.

son zamanlarda uykusuzluk,baş agrısı,baş donmesi,sinirlendigim zamanlarda titreme, nefes darlıgı, kapalı ortamlarda kalamama,herşeye alınganlık,olum korkusu,herşeyden ve herkesden uzaklaşma istegi başladı.sizce ben boyle devam ederse sinir hastasımı olacagım.bana yardımcı olun lutfen.