Merhaba Meltem hanım,
Benim sorunum uykusuzlukla. Artık oyle bir hal oldu ki gecenin 3 unde yatağa girip saatlerce uyumayı bekliyorum. Gece saatlerinde kafam cok hızlı calışmaya başlıyor, başka insanlar o saatlerde yorulur ben tam tersi bir halde oluyorum. Ya yeni fikirler uretiyorum ya kafam birşeye takılıyor ya daha birşeyler duşunuyorum, o kadar ki yattığım yerde bazen matematik hesapları falan yapıyorum, tabi uyku hak getire... Bu alışkanlık bana universite oğrenciliğimden kaldı gec saatlere kadar cok yoğun calışmak zorunda kalırdım daha sonraları calışma hayatımda da hep gece gec saatlere kadar calıştım mesai saati olmayanlardandım. Şimdi evdeyim calışmıyorum ancak bu alışkanlıklar yerleşmiş. Ama artık kurtulmak istiyorum.
Dun gece 5 te yattım orneğin. Tabi boyle olunca ertesi gunden hicbir hayır gelmiyor.
Herhangi bir sağlık sorunum yok, kullandığım bir ilac yok. Bir gun iki saat uyusam ertesi gun uykum gelir diye beklesem uykum gelmez gene saat 5 te yatarım. Bu da care olmuyor dolayısıyla.
Sizden uykularımı duzenlemeye yardımcı olacak ama fazla ağır olmayan ertesi gun surundurmeyen, bağımlılık yapmayan bir uyku ilacı tavsye etmenizi rica ediyorum, yani alınca 1-2 saat icinde uyuyayım yeter.
İsmini bana ozel mesaj olarak atabilirseniz cok memnun olurum. Teşekkurler.
Uyku problemim var
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Uyku problemim var