sayın meltem hanım 17 yıllık evli 14 yaşında bir cocuk annesiyim.ama inanın sanki yetmiş yaşında gibi hissediyorum sebebi eşim.her gece alkol alıyor normaldede sinirli bir insan evet icince şiddet uygulamıyor ama diliyle dovuyor beni ve oğlumu ustelik oğlumda dikkat eksikliği olan bir cocuk.Hassas davranılması cok sabırlı olmamız gereken 1 durumda ama ben ve oğlum baba ile uğraşmaktan onun dediği olsun demekten artık helak olduk.yedirp icirmeyi gezdirmeyi cok sever yaparda ama bunları yaptığını devamlı bize soyler başımıza kakar gibi.kendi doğruları her zaman gecerli olmalıdır yoksa biz kotuyuzdur .bir konuda fikrimizi sorar ama kendi fikrini kabul etmemiz gerktiğini bize empoze eder yok biz kendi fikrimizi soyler onu dilersek olay bitmiştir .senelerce ailemle goruşturmedi hep kendi haklıydı her zamanda oyle ben eleştiriye acığım der ama ben veya oğlum enkucuk eleştirsek dilinden kurtulamayız.inanın dil yarası cok ağır .dun sabah ornek yuz havlusu ile sadece yuzunu değil kafasınıda kurularken lutfen kafanı değil yuzunu sil dediğimde sabahın 7,5 ğunda etmedik kufur bırakmadı .oysa ona tatlılıkla soyledim ve başka havlu gosterdim bu evde cocuk var onun hijyenine dikkat etmem lazım anne olarak ama bunu ona soylemek ne mumkun etrafımda ve yakın cevremde gozlemliyorum babaların ve eşlerin davranışlarını hic bize uymuyor .acaba benmi hatalıyım ama oğlumda benimle aynı fikirde.meltem hanım hanım bize yardım edin icinden cıkamıyoruz oğlum ve ben.ayrıca iş yerinde ve aile icindede problem yaratır her zaman psikoloğa gidelim dedim yıllardır yanaşmıyor.hep ona haksızlık yanlış yapıldığını soyler başkalarıyla problem yaşasa bizden cıkarır sonrada ben kızgın iken soylediklerimi dikkate alma der ama bilmezki o kadar cok yaralar beni derinden yakar soyledikleri.saygılarımla