Merhaba Meltem hanım benim sorunum kardeşim Her konuda yalan soyluyor.Artık yalanlarını biz tartamaz olduk cok bsit bir sorunun cevabı bile yalan oluyor.Mesela pazara gidip salatalık alıp gelmiştir sorun bugun ne yaptın başlar size anlatmaya pazara giderken biri vardı da beni takip etti o onu gordu oyle dedi vs.vs.bir dunya masal cıkarır size. daha da vahimi yalanlarının boyutu yaklaşık 8 ay kadar once eşinin eniştesi tarafından tecavuze uğradığını soyledi. Kimse inanmadı tabi ona.Erkek kardeşimin hatta babamın da kendisine tecavuz etmeye calıştığı iddasını da yeni oğrendik. meğer babam ona yıllar once boyle bir talepte bulunmuş oda bu yuzden evlenmiş miş. Bu yalanın kokude 7-8 yıla dayanıyor. Erkek kardeşimin tecavuz etmeye calışması yalanıda 4-5 yıla. Evlendiği eşine de kendisini cok farklı tanıtmıştı.Aslında kendisinin bir ikizi olduğunu annemlerin onu evlatlık aldığını bizim ikizi olduğunu bilmediğimizi soylemiş. Oz abisi bve birde kardeşi varmış onlar ankarada yaşıyorlarmış. Kendisi aslında diş doktoruymuş cok parası varmış vs.vs
7-8 ay kadar once bana geldi patronu atillanın ondan hoşalandığını ve bazı şeyler anlatmıtı. ben artık dayanamadım. Gittim bu patronunu buldum konuştum adamcağız bundan dertli meğer benim kardeşim ona diuormuşki ben beynimden ameliyat oldum 9 ay yoğun bakımda yattım o yuzden boyle ufak tefek kaldım. ben hastaykende erkek kardeşleriim butun mal varlığımı uzerine gecirdi bu yuzden tekstilde calışmak zorunda kaldım.
Cok uzun anlatıp vaktinizi almak istemiyorum. Biz bu kardeşime nasıl yaklaşacağımızı bilemez olduk. Ne yapsak sucluyuz.4 ay once onunla yuzleştik. Bak dedim sen bana gelip bir suru şeyler anlattın (evlendiği kişinin ailesiyle goruşturmuyordu.) bende gititm eniştesiyle konuştum sen adamada iftira atmışsın. erkek kardeşim de bizimle idi. Patronunuda buldum o da yalan. ve bir kac yalanını daha yuzune vurdumm. artık bizimle oynamayı kes sen yalanının boyutlarınıda karıştırdın. amacın şnsanları katil yapmakmı ne istiyorsun. gel tedavi ol. Sonucta bakırkoye goturduk test yaptı huseyin bey . zxeka seviyesi 75 imiş biz bir şey yapamayız yalan soyluyorsa idare edin dedi.
Meltem hanımcım dun bana geldi dondurma ikram ettim gece saat 23,00 arıyor.
-Hıımmm soyle bakalım şimdi sen bana. Ben dondurma yiyince ne olacak.
Nasıl yani dedim.
- ben dondurma yiyince sesim değişecek başka birimi olacam yani ne demek istediniz bana.
Şimdi ne dersiniz bu kıza.
Benim bir diğer endişem yeğenim .Yani kardeşimin oğlu 4,5 yaşında ne anneden eğitim var nede babadan. Evlerinde surekli bağırış cağırış var. Dun yağenimle dışarı cıkmıştım ayakkabı caldığını gordum. 4,5 yaşında cocuk neden yapar boyle bir şeyi.Cocuğu kreşeden 17,00 de alıp babasının işyerine goturuyorlar.gecenin 11-12 sine kadar orada duruyor. babasının işyeri gurultulu bir yer cocukda duyma geriliği başgosterdiğinden şupheleniyorum. Surekli başım ağrıyor diyor. Kekeliyor.Bir cumleyi bile duzgun kuramıyoır.Annesi yemek yapmıyor sadece corba iciyormuş garibim.Kardeşim de kocasıda cok sinirli cocuğu dovuyorlar korkutacak ekilde bağırıyorlar. GEcen sene ceza olsun diye balkondan sarkıtmışlar.
Cok uzun yazdığımın farkındayım kısaltmaya calıştım. Kardeşim 30 yaşında eşi 36 oğlu 4,5 ne yapmamız gerekiyor. hem kardeşim hemde yeğenim icin.İlginize şimdiden teşekkurler.