11 mayıs 2010da aniden kalp krizinden babamı kaybettim hamileydim,20 gunum kalmıştı.. babamın ilk torunu olacaktı cok seviniyodu,merakla bekliyodu biran evvel doğmasını..bir sabah anneme goğsunde bir yanma oldugunu soylemiş,annem işe gitmemesini doktora gitmesini soylemiş ama bişey olmaz diyerek yinede gitmiş, ve işyerinde biraz dinlenmek icin uzandıgı kanepede uyudugu gibi kalmış babacım

bugun ilk defa mezarını ziyarete gittik memleketimiz uzak oldugu icin ve ben bir kez daha yıkıldım

onu orda buz gibi toprağın altında gormek beni bitirdi ..cok yakışıklı ,sağlıklı nur yuzlu 9 yaşından beri bir vakit namazını gecirmemiş bir adamdı benim babam...bizim icin kendini heba etmiş işci bir adamdı benim babam...onu orda gormek yine bitirdi beni,dayanamıyorum

5 bucuk aylık bir bebeğim var ona bile konsantre olamıyorum,bir an evvel babama kavuşmak istiyorum...bu acı nasıl gececek bilmiyorum,ruyalarımda ona sarıldıgımı goruyorum,seni cok ozledim diyorum oda bana sarılıyor... canım babam tonton babam seni cok ozledim

Allahım yardım ettt