Merhaba Meltem Hanım,

Şu an 24 yaşındayım ve evli bir bayanım. 18 yaşımda bazı ruhsal değişiklikler sonucunda annemin ısrarlarıyla psikiyatri muayene sonrası ilac tedavisi ve duzenli seanslarla tedavi gordum. Fakat ilacları kullanmak kendimi yetersiz ve kuvvetsiz hissetmemi sağladığı icin gizlice bırakmıştım. Doktora gitmeyide bırakmıştım ben iyiyim diyerek. Fakat aynı bozuklukları şu an daha aşırı şekilde yaşıyorum. Ustelik şimdi buna şiddetli bir paranoya ve eşimi kaybetme korkusuda eklendi. Gun icerisinde ve yatarken kurduğum paranoyalardan ne uyur oldum ne huzurum kaldı. Eşime hicbirşey hissettirmiyorum ama ufacık yakaladığım bir surat asıklığına bile tahmin edemeyeceğiniz kadar şey kuruyorum. Acaba başka kadınlamı? belki herkes biliyor ben bilmiyorum benimle dalga mı geciyorlar yada benim dışımda bilmediğim birsuru olaylar mı donuyor gibi... Başıma ağrılar giriyor ve vucudumun bazı bolgelerine(kollarım, boynum..) acı vererek hislerimi bastırmaya calışıyorum.Bazen de gunduz telefonum calsa sanki eşimin olum haberi gelicek veya aradığımda acmasa kaza yapmış olabileceğini falan duşunup deliriyorum. Kendi icimde kurduğum dunyamda o kadar cok şey yaşıyorumki kendi kendime konuşurken yakalıyorum kendimi ve korkuyorum. Eşime hicbirşey hissettirmeden nasıl tedavi edebilirim kendimi. Beni aciz gorsun istemiyorum. Oda yıllardır annesinin depresyon bahanesiyle yaptığı acıtasyonlardan bıkmış ve annesinden uzaklaşmış durumda. Acaba bana onceden verilern ilacları alsam devam etsem yardımcı olur mu? Ne yapabilirim
?