Merhaba benim 13yaşındaki (erkek)yiyenim ergenlik evresinde annesinin birkac yıldır sağlık problemleri var,yaklaşık 5yıl oncede istanbula taşındılar,yeni cevre okul sağlık sorunları gecim sıkıntıları gibi bircok problemleri var,baba hicbir zaman ilgilenmiyor sadece maddi ihtiyaclarını karşılıyor ama surekli başına kakıyor surekli,karışıyor,herseye ama sacını bile nasıl kestireceğine karışıyor,okuldan rehber oğretmen cağırmış ona bile gitmiyor(buarada babasının babası kucuk yaşta bunları terketmiş ve annesiyle buyumuştur)anneside bilincliydi ama istanbula taşındıktan sonra hep kendi haline bıraktı herşeyden elini cekti cocuk kendi halinde buyuyor...Dersleri cok duşuk babası surekli eziyor annesi koruyor vs vs nasıl anlatacağımı bilmiyorum..Bizlerde onlardan cok uzaklardayız anca tel la konuşabiliyoruz ama cok uzuluyorum şimdiki gencliği gorunce yiyenimin başarılı hırslı olmasını isterim ama psikolojik sorunları var ama kimse ilgilenmiyor,annesiyle goruşuyorum yardım alsın diye, maddiyatı duşunuyor,cok sıkıntımız var buraları bilmiyorsun sen diyor onunda sıkıntıları var ama kabul etmiyorlar işte..Ben neler yapabilirim acaba yapılabilecek birşey varmı sizce..?