Bunun icin doğru yer burasımı bilmiyorum ama neyse lutfen uzun yada kısa okuyun. Lutfen.
Artık kendimden kişiliğimden gercekten nefret ediyorum.
İlk başlarda ciddi derecede aile sorunlarım vardı onları sucladım, sonra onlar duzeldi okulumu arkadaşlarımı sucladım, şimdi liseye başladım ve ben kimi suclayacağım? Gerceklerle yuzleştim.
Kendimi bildim bileli huysuz biriyim, surekli kavgaya meyilli, ağlayan, mutsuz vs vs. Ve ben boyle oldukca cevremdekileri kaybediyorum. Bunun farkındayım ama cocukluğumdan beri oyleyim. Okulda en ufak şeye ağlardım, sonra annemle babam calıştığı icin bakıcım vardı. Hep onlarda somurturdum sanki sinirimi onlardan cıkarıyormuş gibi. Okul arkadaşlarım beni boyle kabul ettiği icin sorun yaşamadım. Sonra taşındık okul değiştirdim ve bu boyle devam etti. Okulumda herkes benden nefret ediyordu benle takılanlar bir sure sonra sıkılıyorlardı. Arkamdan konuştuklarında sinirleniyordum ama şimdi tamamen haklı olduklarını duşunuyorum. Tamam onları kaybettim zaten cokta onemli değildi diye duşundum. Liseye başladım lisedede herşey aynı. Ve şimdi başka bi sorunlarda başladı. Herkesin icinde olduğu bi arkadaş grubu var. Ama ben ve arkadaşım genellikle ikimiz dışarı cıkıyoruz ve arkadaşım artık surekl ikimiz takıldığımız icin ezik gorunduğumuzu soyledi. Ben yanlış mı duşunuyorum bilmiyorum ama hergun başka biriyle takılan insanlar bana itici geliyor. Olucaksa bi tane arkadaşım olsun adam gibi olsun. Sanırım yanlış duşunen benim. Ama o arkadaşımlada sorunlar yaşıyoruz. Surekli kavgaya meyilli biriyim dediğim gibi ve bi anda bişey oluyor sinirleniyorum ve bu sefer arkadaşım cok kırılıyor. Sonra duzeltmeye calışıyorum ama ne kadar duzelebilirki. Ailem arkadaşlarım okulumdakiler herkes benim kaba biri olduğumu duşunuyor. Bağırarak konuşurum ve pekte soylediklerimi secebilen biri değilim.
Bu konuda cok yadırgancağımıda duşunuyorum ama genellikle kufurlu konuşanda biriyim ve bu herkese itici geliyor biliyorum.
Kendimi değiştiriyim diyorum ama lisedeki herkesin kafasında şuan nasıl biri olduğum belli. Onların kafasında kendimi nasıl değiştiricem bilmiyorum.
LUTFEN YARDIM EDİN LUTFEN. En azından son sorunuma cevap verseniz o bile yeter.