iyi gunler doktor hanım depresyondayım eşimin ailesi yuzunden depresyondayım cocuklarım yuzunden depresyondayım eşim yuzunden depresyondayım calışan bir insanım şu anda ucretsiz izindeyim evde cok sıkıldım ama işede başlıyamıyorum kızım daha yedi aylık buyuk kızım 2.5 yaşında hep bir oğlum olsun isterdim bazen bu duruma cok uzuluyorum allah cocuklarıma uzun omur versin ama niye benimde istediğim şey olmadı oğlum olmadı diye uzuluyorum eşimin ailesiyle goruşmuyorum bazı problemlerden dolayı ama bu durumda beni rahatsız ediyor şu anda maaş almıyorum eşimin dediği en ufak şeyden alınıyorum cevremdeki insanların ikiyuzlu olmasından yuzune başka arkandan başka olmasını kaldıramıyorum eşimin gorevi itibariyle ailemden ve arkadaşlarımdan ayrıyım bu durumdan dolayıda eşimi sucluyorum onun yuzunden bunlara maruz kalıyorum diye cocuklar beni cok bunalttı kendime hic zaman ayıramıyorum bağımsız olamıyorum istediklerimi yapamıyorum uffff cok sıkıldım ilacta kullanamam emziriyorum ve hashimato tiroidit hastalığım var ama ne yapacağımı bilmiyorum boyle giderse eşime soylemek isteyipte icime attıklarımı soyluycem ve aramız feci acılacak ne yapmam lazım yardım