Merhabalar Meltem hanım,
Benim ablamın 5 yıllık bir ilişkisi var fakat bu ilişki inişli cıkışlı. Biz istememize rağmen o cok istediği icin gecen sene nişanladık. Fakat nişanlanınca da ikisinin birbirine kavgaları, kıskanclıkları,hakeretleri bitmedi. Herşey yolunda giderken en ufacık şeyden tartışmaya başlıyorlar. Ablam surat asıyor. Bayılıyor. Oraya buraya vuruyor zapt edemiyoruz. Tam ayrılacağım diyor bizde destekliyoruz fakat yine barışıyorlar. aynı hır gur devam ediyor. Artık gurur denen bir şey kalmadı.Hic birşey yaşanmamış gibi davranılıyor unutuluyor herşey. Bir sure sonra yine aynı şeyler oluyor ya eskiden bahsedip tartışıyorlar ya yeni bir konudan surekli birbirlerini yıpratıyorlar. Ablam ne annemi ne beni hic kaile bile almıyor bizimle hic birşeyini paylaşmıyor. Ve hala bu ilişkiden evlilik umuyor. Ne yapsakta engelliyemiyoruz cunku evlenirse daha buyuk sorunlarla karşılaşacağımıza eminiz. Lutfen bize yardım edin ne yapacağımızı nasıl yaklaşacağımızı bilmiyoruz. Cok caresiz durumdayız lutfen değerli bilgilerinizle bize ışık olun şimdiden teşekkurler.
Lutfen ablama yardım edin...
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Lutfen ablama yardım edin...