eşim ve ailesi
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- eşim ve ailesi
-
14-10-2022, 09:46:49merhaba dr hanım... 2 bucuk yıldır evliyim..eşimin ailesi ayrı bir şehirde yaşıyorlar...eşim evlenmeden once babasını ozel bir bankadan emekli etmek icin bankadan kredi cekmiş ve evlendiğimizdede onu odemeye devam etmiş fakat bunu ben yeni oğrendim..evlenmeden once aldığı maaşı tam bilmiyordum..evlendikten sonrada maaşı duşuk olarak gosteriyordu meğer onu babası icin cektiği krediye oduyormuş..bunu oğrendiğimde cılgına dondum ama maalesef cok uzun surmedi bu durumu kabullenmem..daha doğrusu başka carem yoktu olan olmuştu bir kere..bu durum eşime guvenmeme engel olmaya başladı...daha sonra eşimi annesi ile telefonda konuşurken duydum annesine ayda 100 tl para gonderdiğini oğrendim..bu durum beni inanılmaz uzdu..bende eşimde memuruz..aldığımız maaş ev kredisine ve diğer krediye gidiyor..elimizde ufak bir miktar kalıyor onunda 100 tlsini annesine gonderiyor...bu duruma cok uzuluyorum..eşime neden boyle yapıyorsun dediğimde o benim annem ne yapabilirim ihtiyacı var demekki diyor..eşimin tam 5 kardeşi var ve hepsinin durumu iyi neden onlarda ortak yardım etmiyor dediğimde onlar beni ilgilendirmiyor konuyu kapat deyip beni susturuyor..ne yapacağımı şaşırdım inanın..sizce ne yapmalıyım...