Sevgili Hocam;
Babam yıllardır herşeyi sorun yapar ve ,kime kızsa sinirini annemden cıkartır.Geceleri uyumaz anneme surekli soylenir.şole yaptın şu senin yuzunden senin annen bole senin kardeşin boyle..Annem cevap vermeyincede kızarmış sen beni dinlemiyosun filan diye.Annem cok sessiz asla cevap veremez en fazla ağlar.Kendisi şeker kolastrol tansiyon hastası.Bide evde babanemiz var.oda anneme duşman sanki.acığını arar babamı doldurur.Bu sebeple 4 kız kardeşiz hepimizde cok kotu cocukluk donemi gecirdik.ablamlar şuan evli.bende ekimde evleneceğim ama gozumuz arkada annemi tek koruyan bendim.ben gidince savunmasız kalıcak.Babamla konuşmakta fayda etmiyo bize ses cıkartmıyo biz gidince anneme soyleniyomuş.Hocam bu ara iyice yoğunlaştı.annem hergun ağlıyor.babam cok uzuyor annemimafoldumben
babam doktora gitmeyi kabul etmiyor.onu rahatlatıcı sakinleştirici geceleri uyuması icin bi ilac onerebilirmisiniz bizde yemeğine falan koysak.Hocam inanın başka caremiz kalmadı ailemiz perişan oldu.Lutfen yardım edinmafoldumben
Anlayışınız icin şimdiden teşekkur ediyor iyi calışmalar diliyorum...mafoldumben