Slm Kızlar,ben gecen sene yazın son zamanlarında İşe geliyor işten ambulansla hastaneye kaldırılıyordum bu boyle 2 hftadr devam etti. Once başımın ici kaynar toıp gibi oluyor halsizleşiyorum carpıntım oluyor sanki bogulucak gibi oluyo ve acaip bir titreme vuruyor vucuduma ama kendime hakim olamıyorum nefes dahi alamıyorum.gitmediğim doktor kalmadı herkes sinir , stres dedi. Bi sure sonra gectii bende seviniyodum.yine gecen hftalarda hafif hafif nuksetmeye basladı onlem alayım diye doktora gittim bu gittiğim doktor eko – kalple alakalı makinaya soktu beni yarın yine gidicem eger bunlarda cozum olmasa psikyatra yonlendiricekler artık napacaklarsa yapsınlar cok kotuyum rahat değilim dunde gene bi nobet gecirim 20- 25 dk yine carpıntı tuttu titreme ve halszlk aglama kendimi tutamıyorm.İşim cagrı merkezi 4 senedir calısıyom cok yoruldum absurd vardiyalar sorunlu muşteriler cok bunalıyorm ama mecburum calısmaya iş yok birde aileme ben bakıyorum babam işsiz kardeşim askerde 2 kardeimde okuyor hersey ust uste geliyo.iş bulamadıgım icin 4 senedir buradayım.Univversite mezunu olmama ragmen buradaym. Cıkmayı duşundum bi ara o derece kotuydum amaa icerde 4 senelk tazminatım var nasıl cope atayım.amaa dayanamasam ki oyle gorunuyo cıkıcam sanırım.Cunku bu hastalık beni tam 10 yas yaslandırdı sonucuda blamıyolar sizce neden dolayı boyle oluyorum anlayamıyorum sinirli , uzuntulu oldugum zamanda olmuyor normal sıradan bi gunde bile nobetm tutabiliyor.doktora gidicem ama kimseye derdimi acamıyorum cok bunaldım kızlar yardım