guvensizlik ve kıskanclık
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- guvensizlik ve kıskanclık
-
14-10-2022, 09:45:45Meltem Hanım merhaba. Benim sorunum eşime olan guvensizliğim. 11 yıldır evliyiz 2 kızımız var. Eşimin 11 yıldır beraber calıştığı bir kadın var.O da evli ve 2 kızı da onun var. 2 sene oncesine kadar cok guzel bir evliliğimiz vardı. Sonra bu kadın arkadaşından bahsetmeye başladı sonra gidip gelmeler başladı. Her hafta goruşuyoruz. beraber tatillere cıktık. Tatilde birbirlerine cok yakın olmaları ve bunun gibi bir kac hareketten sonra eşimle buyuk bir kavga ettik ve ona olan guvenim cok sarsıldı. Sonra işyerleri kapandı ortak iş kurdular. Bunları yaparken bize de sordular ama olay nasıl oldu bitti anlamadan ortak oldular. Hala goruşuyoruz. Benim kıskanclığım devam ediyor eşim aralarında hic bir şey olmadığını ısrarla soyluyor ama bendeki kuşkular bir turlu gitmiyor. birkac hafta iyi oluyoruz sonra onunla ilgili bir şey duyduğum an tekrar başlıyor kuşkular. Bir turlu aşamıyorum bu duyguyu. Evlilik terapistine gitmek istedim ama eşim kabul etmiyor. En son bu akşam kavga ettik bana artık bu guvensizliğim devam edecekse boşanmamızı soyledi. Bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilemiyorum. Yol gosterirseniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkurler