Herkese merhaba;
ben 3 yıldır devlet yurdunda kalıyorum.henuz okula gitmedim.Okul acılalı bir hafta oldu ve ben ilk hafta ders işlenmez diye gitmedim.Ben yurdum genel devlet yurdu bi de bu yurtların yarı ozelleri olan var.Ankara'da okuyorum.2 yıldır ben Seyran yurdu c bloğa(ucreti farklı) gecmek istiyorum odalar 3 kişilik tuvaleti banyosu icinde,televizyon,buzdolabı var ve aylık 150-175 tl civarı fiyat olarak cok iyi.Bu yurtlara gecebilmek icin Hasan Albayrak(YURTKUR genel muduru)ın onayı olması gerekyior.Ben 2 yıldır bu yut icin uğraşıyorum 1. sınıfın 2. donemindeyken bi arkadaşım bu yurda gecti genel mudurun onune atlamış cıkışta ve şansına da boş yer varmış ve gecti.Ben birac defa adamı yakaladım ama kendimde o cesareti bulamadım atlamak icin şimdi gitsem yine oyle birşey yapamam ve atlasam olup olmayacağı da kesin değil cunku yurtta boş yer var mı?gecen yıl depresyona girmiştim ve yine aynı yurda gideceğim aynı ortam,aynı oda,aynı kişiler istemiyorum artık hayatımda değişiklik yapmak istiyorum.Yurt işletme ve idare genel mudurune gittim Hasan Albayrak(genel mudur)le goruşemediğim icin ama o beni erteledi şu zaman gel bu zaman gel şimdi alamam ama ben carem yok napayım gittim yanına 10 u gecik gitmişimdir yine de bişey cıkmadı.Hep aynı şeyi uygulayıp sonuca ulaşamıyorsan başka bişey ugulaman lazım demişler napayım kardeşler siz bana fikir verin.Aklıma bişey gelmiyorBaşka ozel bir yurda gecsem ozel yurt fiyatları cok pahalı Ankara'da.Yine butceye en uygunu devlet yurdu.Aklıma gelen careler
kendine arkadaş bulup ev tutmak(ama boyle guvenilir,guveneceğim o derece bir arkadaşım olmadı)
ozel yurt(o da cok pahalı)
yeni bir hayata başlamak istiyorum Ankara'da artık rahat etmek istiyorum.Ne yapayım kardeşler ha?Odtu'ya yatay geciş başvurusu yaptım o da olmadı duşunun 6 kişi kontenjan actılar 3 kişi aldılar ve gecen 3 kişiden 2 sini tanıyorum bizim bi alt devreden iki kız bir tane de Marmara Universitesi'nden gecmiş.3. sınıftan başvuran buyuk ihtimalle bir tek bendim beni de almadılar başvuranın tek ben olduğumu biliyorum.Niye boyle benim işlerim hep boyle zor oluyor atıyorum bir insan 3 uğraşmayla yapıyorsa ben 10 uğraşmayla yapıyorum.Bu şansı nasıl yakalayabilirim?benim de işlerim kolay oluverse boyle bir iki denemede.Bu yurt işinde alternatif duşunceleri artırmam lazım?Bana akıl verin.
Akıl danışacağım
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Akıl danışacağım