kıskanclığımın artık hastalık aşamasına geldiğine inanıyorum.
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- kıskanclığımın artık hastalık aşamasına geldiğine inanıyorum.
-
14-10-2022, 09:45:32merhaba meltem hanım. aynı sorun ile ilgili konu acılmış. ama ben de durumumu anlatmak istedim. eşimle 3 yıldır evliyiz. 6 aylık bir kızımız var ve gayet mutluyuz. en azından mutluyduk. evlilikle ilgili bir sorunumuz yok. ama bende aşırı kıskanclık var. eşimin calıştığı yerdeki bayanla ilişkilerini kıskanıyorum. eşimin aynı ortamda bulunmaktan dolayı bir yakınlığı olan bekar bayan var ve acıkcası ben surekli bunu sorun ediyorum 3-4 gunde bir tartışıyoruz. oysa eşim benden hicbirşey saklamaz, okuldan gelir o gununu anlatır. kendisi oğretmen ama bir meslek lisesinde bilgisayar bolumunde alan şefi ve bahsettiğim bayan da bilg. oğretmeni . haliyle gunluk diyalogları cok oluyor eşim diğer oğretmenlerle nerdeyse goruşmezken o oğretmenle surekli dip dipe. ayrı şef odası var eşimin ve 3 oğretmenler toplamda. ama diğer erkek oğrt. le değil de bu bayanla surekli bir iletişim uğraş icindeler. ne yapılacaksa hep ikisi yapar falan. şimdi de gezi yapacaklar. başka oğretmenler değil de o bayan gezi kulubunde olduğu icin eşim de gezi koordinatorluğunu yuruttuğu icin yine birlikteler ve bu durum beni cok sarsıyor. gezi 6 haziranda ve benim icin gercekten bir sıkıntı bu. bu arada ben de başka bir okulda oğretmenim. ne yapacağımı nasıl davranacığımı şaşırmış durumdayım. hem onu yıpratıyorum hem evliliğimizi . eşimi cok seviyorum. normalde kendi kendimi cok iyi telkin ederdim, ama bu durumu aşamıyorum bir turlu. her seferinde ona da kendime de soz veriyorum bu meseleyi gundeme getirmemek icin ama eşimin herhangi bir yanlışını gormemiş olmama rağmen hala o bayanın konusu gecince tartışma cıkıyor. cevabınız icin şimdiden teşekkur ederim.