Arkadaşlar bu durumda bana yardım edecek olanlar varmı bilemiyorum ama yinede sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.Bende bir ceşit sosyal fobi var ve bu kendimi bildim bileli var yani cocukluğumdan beri pek arkadaşım olmadı cunku ben cok konuşkan biri değilim ancak birileri bişey soracak oyle cevap vermek icin konuşurum mesela bazı insanlar ağzına geldiği gibi konuşur hep hayatları laylamlomdur ben oyle değilim.Ben insanların yanında hic samimi davranamıyorum hep kasılıyorum butun cumlelerimi tartıyorum kendime guvensizlik de var.mesela eşimin arkadaşlarıyla goruşurduk eş olanlar yada cıkanlardan sevgilileri(bayanlar) benden pek hoşlanmazlar ben davranışlarıma hep dikkat ederim ama bi şekilde kıskanırlar beni sanırım cok bakımlı olduğum icin.diyorumki bazen pacoz pacoz giyinsem acaba daha mı cok arkadaşım olur.off off evliyim ama eşimde aynı onunda pek arkadaşı yok yani ikimizde antisosyal.zaten kendisi pcnin başından kalkmıyor oyun oynayıp duruyor.bazen ağlıyorum neden bizim arkadaşımız yok diye.en azından dışarı cıkalım dolaşalım diye.cıkarız dolaşırız ama hep yalnız.etrafa bakıyorum herkes konuşkan a desn hemen sohbet ortamı yaratıolar ama biz oyle değiliz eşimde bende susup oturuyoruz.ben hatta bazen bişeyler hazırlarım davet ederim arkadaşları gelirler ama sonra kendileri hic aramaz goruşmek icin.
lutfen arkadaşlar bana yardım edin benim gibi olanlar kendi deneyimlerini de paylaşabilir.Sosyal olan ve kendine guvenen arkadaşlardan da fikir ve deneyim bekliyorum ben hatta bazen bişeyler hazırlarım davet ederim arkadaşları gelirler ama sonra kendileri hic aramaz goruşmek icin.