belki banada yardımcı olursunuz diye duşundum.

:gitme::gitme::gitme:

benim yaklaşık 9 aydr bir erkek arkadaşım var.ben cok duygusal bir kızım herşeye ağlıyorum cockluğumdan beri boyle bu.20 yaşındayım.birine bağlandım mı tam bağlanıyorum. yine oyle bi durum oldu ben biraz rahattimdir istediğim hemen olsun isterim suprizlerle doluyumdur.ama erkek arkadaşım benim tam tersim. ama işte bir şekilde bağlandık bulduk birbirimizi.gecmişine baktığımda partilerden arkadaş toplantılarından gecilmiyor.ama konu bana geldiğinde yapamassın olmaz bize yakışıyor mu diye başlıyor susmuyor.facebookumda cok erkek arkadaşım var diye kapat dedi ilk ay kapatmadım.sonra kapattım.barıştık.keşke kapatmasaydımda ipleri eline vermeseydim.ondan sonra dışarıya cıkma demeler arkadaşlarınla cıkma demeler başladı.universite oğrencisiyim.yurttan cıkartmadığı icin hungur hungur ağladımı biliyorumyazarkn bile ağlıyorm off ne sulu gozm hepsini aşık olduğum icin yapıorum zannediyorum ama değil bence sadece bağlılık herşeyi beraber yaptığımız icin boşluğa duşucem zannediyorum ayrılamıyorum.o benimle bir gelecek duşunuyor ama ben istemiyorum.cunku o evlilik yurumez. ben sadece sussun diye yine tamam der icime atar bole sitelerde derdime care ararım neyse bunun 5 yıldr msn inde tanımadığı ama derdini paylaştığı bi kız varmış bana 2. ay falan soyledi takmadım hic olablir dedim.gecenlerde bi foruma uye oldum evde vakit gecmiyor diye oğrendi, uye oldu neymiş paylaştıklarıma erkekler yorum yapıyormuş bana bi asılmadıkları kalmışmış.ya sadece teşkkur ya anlamıyorum ben mi abartıyorum diye.kızdı falan işte yine bana tamam dedirtti ve kapattrdı uyeliğimi.sonrada o msn den konuşmadığını sandığım kızı faceden eklemiş.onun ne hissttiğini hissedicekmişim.aptalsın sen dedim ama işte yine uste cıktı.sonrada sildirdim faceden de msn dende sonra 2 de bi boyle kızlara gonderilmiş arkadaşlık istekleri var iletilerde kabul edildi diye. kim bunlar tanımıyorum ben oyle bişey yapmam bana guven diyor artık .senden once eklemişimdir diyor.şimdi eklesem gorursun butun gun faceme giriyorsun diyor.guvenemiyorumda.ayrılmaktanda korkuyorum dayanamam ararım diye.ilişkimiz baya ilerlemiş durumda ailesiyle falan tanıştım.bana karısıymışım gibi davranıyor.o facebookuda kapatmıyor ama bana kapattrmasını biliyor guzel bi kızımda okuldaki herkes hayranlıkla bakıyor bana onun yuzundende nerdeyse bi eşarp tak parduse giy demediği kaldı.kac kere yurda gonderip ustumu değiştirtti.hep tamam diyorum boşluğa duşersem toparlalanamam diye .offfff durum bu işte az cok konuyu dağınık yazdım ama yardım edin ne olur geleceğim icin ayrılmam lazım ama yapamıyorum ne yapmalıyım daha fazla dayanamayacağım.hastanelik bile oldum doktor antidepresan verdi. kullandım sigara icmeye meğillendim hemen bıraktım.doktorada beraber gittik.bana kafana neyi bukadar takıyorsun diyor.başlı başına onu takıyorum ama anlamıyor odun YARDIM EDİN DELİRİCEM
...

konu buydu bundan sonra ben bi konuşma yaptım ve bana fazla karışmamasını we bana guwenmesni istedim.fazla ustune gitmiş olmalıyım ki herşeye tamam dedi.kendime facebook bile actım ama gelin gorun ki kafa yerdticekmisin sen bana diyor.kapat şunu yoksa hic bişey beni bağlamaz diyor.beni seviyor biliyorum ama geleceğim icin bu ilişkiye dewam edemem diye duşunuyorum..ailelerimiz bile cok farklı ben hayatı dolu dolu yaşamak isterken o beni cok kısıtlıyor.sevdiğim ici ayrılamıyorum.boşluğa duşmekten yanlız kalmakan ve tekrar aramaktan cok korkuyorum ne yapmalıyım nasıl atlatırım sizce bu durumu ? eğer daha fazla ilerlerse yine ayrılamam diyip hayatımı karartacağım.sanırım umarım yardımcı olursunuz
TEŞEKKURLER:sinifsinif::sinifsinif:.:gitme: psikiyatr a bile gitmeyi duşundum hayatımın alt ust olduğunu duşunerek.ama arkadaşlarım insanların ne problemleri var orda oturup seni dinlemezler diyorlar.bilmiyorlar ki icten icee kendimi yiyorum .belki ilgi alanınız değildir ama ne olur bi cevap?