Merhaba kızlar yine sizin tavsiyelerinize ihtacım var

. Eskiden sakin, sessiz, kolay kolay sinirlenmeyen, uzulduğumde icine atan dışarıya yansıtmayan biriydim. Son bir kac aydır sinirimden yerimde duramıyorum icim patlayacak gibi oluyor. Biri birşey dese hemen kafamda kurmaya başlıyorum. Kayınvalidem ve kayınpederimle beraber yaşıyoruz onlarada devamlı tersleniyorum. Eşime ve oğluma bağırıyorum. Ozellikle oğluma bağırmak istemiyorum daha cok kucuk 1.5 yaşında ama sinirlendiğimde gozum donuyor resmen. Sonradan pişman oluyorum ama iş işten gecmiş oluyor. En ufak birşeye kopuruyorum. Herşeye alınıyorum. Gozunun ustunde kaşın var deseler alınacağım yani o derecede neden boyle oldum ben kendimi frenleyemiyorum. Herşeyin altında birşey arıyorum. Her an patlamaya hazır bomba gibiyim. Artık birşey icin uzulemiyorum bile sadece sinirleniyorum mesela eskiden eşimle tartışınca ağlardım artık sinirimden taş kesiliyorum. Geceleri uyurken dişlerimi sıkıyorum sabah uyandığımda cenem kilitlenmiş oluyor. Yardım edin kızlar ben boyle bir anne boyle bir eş olmak istemiyorum. Ama engel olamıyorum ne yapmam lazım lutfen cozum uretin bana

. Biraz karışık oldu kusura bakmayın