Sıkıntımın terimini bilen var mı?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Sıkıntımın terimini bilen var mı?
-
14-10-2022, 09:45:04konuyu doğru yere actığımı umuyorum...benim problemim git gide artan ve artık rahatsızlık boyutuna varan unutkanlığım...hani en başta bir onceki akşam ne yedin gibi klasik sorularda bir an duraksadıktan sonra cvp veriyordum,ama daha sonra insanın hafızasına kazılması gereken iyi ya da kotu konuşmaları tekrar anımsamakta zorluk cektiğimi fark etmeye başladım.zamanla bırakın konuşmaları tekrar anımsamayı,bu dialogları 2gun gibi kısa bir sure icersinde bile tumden anımsamakta gucluk cektiğimi goruyorum.artık oyle bir hal aldı ki,yemek yaparken orneğin,buzdolabına gidip salca almam gerektiği zaman,buzdolabına varana kadar ne alacağımı unutuyorum.hepsinden ziyade bugun artık pes dedirtecek bir olayla karşı karşıya kaldım:biri oğlumun kacıncı sınıfa gittiğini sordu,2-3saniye icersinde cvp verebildim ve bu beni gercekten endişelendirmeye başladı.30'lu yaşların başındayım,hani bunuyor muyum acep diye netten bakiim dedim ama alzheimer gibi veya benzeri bir hastalığın eşiğinde olmadığımı da gordum.calışan bir bayan da değilim ki strese bağlayayım...aranızda benim bu sıkıntıma yardımca olacak biri varsa cok memnun olacam.şimdiden teşekkurler...