benmi tuhafım
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- benmi tuhafım
-
14-10-2022, 09:45:00merhabalar ilk eşim vefat ettikten sonra ikinci evliliğimi yaptım .benim kızım var.eşimde oğlu 1 yaşında iken ayrılmış.cocuk şu an 14 yaşında .surekli cuma gelip pazartesi gidiyor.tatillerde bizde.yani surekli goruyor oğlunu.konuya gelince 7 yıllık evliğim bana bir hafta sonunu ayırıp benle başbaşa tatil yapmadı .oğlanı bırakamam diyor.14 yaşında ergenliğe giriş yapan cocukla surekli el ele ,sarmaş dolaş geziyorlar.evde misafirlikte dip dibe oturup el kol hareketleri ,sabah yataktan kalkar kalkmaz hemen oğlunun yanına gidip yatıyor.orasını burasını cimciriyor.oğlan babasının ustune cıkıp yatıyor.tatil başladığından beri her sabah birlikte dukkana gidiyorlar tum gun başbaşa birlikteler ama eve gelince asla biz başbaşa oturup konuşamıyoruz yatana kadar oğlan dibimizde.bende hicbirşey konuşmuyorum artık.(cinsellik 18 hazırandan beri 1 kere oda oğlan dedesinle balığa gitti).benim kızımla ilişkim boyle vıcık vıcık değil ,asla başımızı beklemez .ben soyleyince sen kıskancsın diyor ama gercekten abartmıyorum fazlası bile var.sorun bendemi gercekten