5 yıllık bi birlikteliğim var.cok seviyorum aynı şekilde seviliyorum.2 yıldır da sozluyuz okulu bitirdi askere gitti geldi.Erkek kardeşim ekim ayında nişan yapacak salon tutuldu.bizden once davrandılar yani.ve ailemin bu iki nişanı birden kaldırıcak durumu yok.yani istenirse elbette yapılır fakat sıkıntıya gerek yok.bide kayınvalidem nişan olayına pek sıcak bakmıyor nişan yapana kadar duğun yapalım diyorlar.bizde 2011 mayıs icin aramızda konuştuk sozlumle duğun icin benim aileme soyledik.annem olmaz erken dedi temmuz gibi yaparsınız once bi nişan yapalım dedi.benimki henuz askerden geldiği iicn iş bulamadı başvurduk bekliyoruz .calışmadığı icin ailesinden destek almak zorunda ve aileside pek istemiyor nişanı işte oda arada kalıyor.bizimkiler istiyor onlar gereksiz diyor.Bize duğun icin konuşmaya geldiği akşamdan beri goruşmuyoruz.annem biraz fazla ustune gitti nişan olacak diye.telini kapadı kafasını dinleyecekmiş.kaynanamda dediki niye boyle acele ettiniz yangından mal kacırır gibi bekleseydiniz işe girseydi.e ama anne dedim senin oğlun 3 4 ay sonra duğun dedii icin bizimkiler duğun olmaz nişan yapalım dedi kimsenin acele ettiği yok dedim kapattık.sozlumle 3 gundur goruşmuyoruz işte sebebi de niye ben duğun diye diretmemişim aileme? zaten şuan nişan filan hic gozumde yok.cok istediğim halde inanılmaz soğudum.ne yapmalıyım.kalbim cok kırık

nişan yapmazsam kendi ailemle kotu oluyorum .yaparsam onlarla kotu oluyorum kafam allak bullak..herşey niye bu kadar zor