Cok buyuk bi guven eksikliğim var. Kendimden utanıyorum resmen. Kendime hic ama hic guvenim yok. İnsanların gozlerinin icine bile bakamıyorum ki bazen yuzlerine bile bakamıyorum. Saklıyorum bazen yuzumu. Kusurlarımı fark edecekler diye. Ozgurce gulemiyorum mesela. Dişlerimde problem ar surekli ağzımı kapatıyorum gulerken ve herkes dalga geciyor bununla. Yuzumde ki kusurlardan sivilcelerden utanıyorum ve insanların yuzune bile bakmak istemiyorum bazen. Kilo problemim de var. Tahtaya bile cıkamıyorum. Hatta hic dışarıya cıkmıyorum yerimden kalkmıyorum. Yururken acaba nasıl gorunuyorum diye duşunmekten nefret ediyorum herkes icinde yuruyemiyorum bile. Tahtaya kalkamıyorum ozgurce hareket edemiyorum. Gulemiyorum. Bu ben değilim. Kendime gelmek GUVENMEK istiyorum ne olur yardım edin. Onceden bu kadar takıntılı ya da problemli değildim neden boyle oluyor? Ne oluyor bana? Başkalarının sozunden cok etkileniyorum. Duşunceleri benim kendi duşunduğumden daha onemli oluyor. Ona gore hareket ediyorum. Acaba insanlar benim hakkımda ne duşunecek diye hareket etmekten bıktım. Kasılıyorum cok hemde. Kendimden utanıyorum. Kısaca coook buyuk bi guven eksikliğim var. Bu kadar kasıntı ve guvensiz olmak istemiyorum. Ne olur yardım edin lutfen.