Aileme ozellikle anneme duşkunluğum beni bunalımın eşiğine getirmek uzere..
Babaannem 10 yıldır bizimle yaşıyor. Annem istemese de kendi ısrarıyla beni buyutmuş bakmış sağolsun.
dedem vefat edince de annem kıyamayıp bizim yanımıza almış. Almış almış da boyle olucağını bilse alır mıydı hic sanmıyorum.
hatta bana baktırdığına bile pişman olmalı. Amcam halam oyle sorumsuz aile bağları olmayan insanlarki. sadece bayramlarda gelirler
arada bir de telefon. Ve babaannem annemin yanında hep kendi cocuklarını tutar haksız olsalar bile tek laf soyletmez onlara
Eee bu da bizim sinirimize dokunuyor tabiki. arada cağırsalar evlerine biz de bakalım deseler iki nefes alsak...
81 yaşında babaannem artık yuruyemiyor desem yeridir.. şu bir ayda iyice gitmez oldu bacakları.
Bugunku olay sinirlerimi iyice yıprattı. annemin iş yemeği vardı gecen senede babaannemin evde yalnız kalamama korkusu
yuzunden gidememiştik iftar yemeğine. bu sene de gitmek istedik haliyle. alarmı kilitli demir kapıları olan bi evde yaşıyoruz oysa.
bi komşumuz var ona gitmek istedi. iftar saatine yakın bıraktık bizde. allahtan eve erken donduk de daha rezil olmadık.
almaya gittiğimizde kendisinin lavaboda olduğunu soylediler. bekledik biraz annemle cıkmasını. neyse cıktı gidiyoruz falan nasıl bir koku ama
rahatsız olunmycak turden değil. eve gittik bişey yok aslında niye kokuyo demeye başladı. bi baktık eve girince butun elbisesi batmış. yıkandı zar zor ama
inanın eve sindi sanki koku. biliyorum elinde değil yaşlılık..ama uzuluyorum sonucta.. annem zaten calışan bi bayan kendi annesi de değil sıkıntı icinde. iyice elden ayaktan duşerse bi kadın tutarız diyo. o hale gelince eminim ne halam ister yine ne amcam. sağlığında istemiyolarki zaten. kuzenlerim biz onla uğraşamayız diyolar..
bilmiyorum inanın bu sene universiteye gidicem zaten. anneme uzuluyorum bunyesi zayıf bi kadın zaten. kayınvalidesine bakıcam derken ya o hasta olursa