icim acıyor
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
14-10-2022, 09:43:30meltem hanım ben yuksekolkul mezunu 35 yasında 2cocuk annesiyim 4 yıl plesenta previa sebebiyle oğluma hamileyken korkunc bir kanama gecirdim oğlumda bende yaklasık 2 yıl once yoğun bakım sonra hastanelerde kaldık oğlumun laringomazisi vardı ust uste cok rahatsızlıkgecirdi şimdi kasları zayıf sadece damla damla besledim ilaclar verilen kanlar acil mudahaleler cok zorlu bir surec gecirdim bu arada esimin bir suru genc kızla ilişkisi oldu bizi terketti maddi manevi tukenmiştim kızımın oğlumun yuzune bakmadı bn yoğun bakım kapılarında gozyası dokerken o giyindi kusandı gezdi hic yanımızda olmadı surekli aradım yalvardım bana hastaneye gelip vurdu sevgilimi aramıyacaksın diye sonra geri geldi biz toparlanınca salak gibi kabul ettim etmek zorundaydım oturduğum ev ailesinindi ben ise tukenmiştim oğlumu bırakacagım kimse yoktu calısamıyordum bu aynı sekil devam ediyor ben aynı sekil yalvarıyordum cocuklarını sevmek zorunda beni sevmek zorunda diye dayak kufur hakaret işitip gidip ayaklarına kapanıp yalvarıyordum şimdi oglum daha iyi kızım cok mutsuz maddi imkansızlıklarım var tamam ama caba gostermiyorum iş bulmak calışmak ayakta durmak icin cok yorgunum ve hala beni her aldattığında canım yanıyor kıskanıyorum işin icinden cıkamıyorum meltem hanım boğuluyorum daha nceki işim iyi bir firmanın bolge mudurluğuydu neden caba gostermiyorum cok yorgun olduğum icinmi neden ayrılamıyorum nasıl yasıyorum beni aldatan doven assalıyan bir insanla canı isteyince 2 ay gelmeyen 5 kuruş vermeyen bir insanla neden ben mazoşistmiyim yoksa caresizlikmi tek sebeb aslında o da su an cıtır sevgililerine yedirecem diye tum maddi imkanlarını kaybetti borc batagında bu haliyle bile beni assalıyo sindiriyo ve resmen arkasından kosuyorum ben bunun surekli onu takip halindeyim lutfen yardımcı olun lutfen