nasıl anlatsam bilmiyorum.cumleye nerden başlayacağımı bile bilmiyorum.son gunlerde yerdemiyim goktemiyim onuda bilmiyorum.Cumlelerimi bile kuramaz oldum.Benki guzel konuşan biriyimdir.nasip olmuyorki iki cumleyi biraraya getireyim.Ağır gunler geciriyorum.Okadar kotuyumki en sevgili annemi bile 10 gundur sadece telefonla aramakla yetiniyorum.heran ruh halim değişiyor.
Okadar berbat durumdayımki gecen gun konu actım ama yalan soyledim.benim başıma bu geldi diyemedim.konduramadım evliliğime.kendime bile anlatamamışken evet bende aldatıldım diyemedim.Hayatım bitti diyemedim.ozur dilerim sizden başka arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattığım icin.cok uzgunum...
Evet artık bende aldatılmış bir kadınım...İci acıyann,ici kanayan bir kadın..
Biz 7 yıllık evliyiz.Eşim buyuk bir holdinkte yonetici.Yoneticiydi...
Biz okadar cok şey yaşadıkki bu evlilikte bebeğimizi kaybetttik mesala .....canımız yandı ama hep beraberdik...nefeslerimiz bile aynıydı...
Eşmin mağzasında bir bayan var.Kıcı,başı ayrı oynayan tiplerden tabiri caizse...eşim 31 yaşında kız 22.........biranda merdivende carpışıp opuşmuşler..eşim bin pişman olarak itiraf etti ama ben oldum sankii...Kızın face şu yazıyoorrr...bitsin artık bu cile cekemem bile bile gibi garip şartkılar..eşime sordum defalarca asla ilişkimiz olmadı diyoor.ama nasıl olur biranda hicbişey yokken opuşmek....sonra eşim şube değişikliği istiyoorrr.kız gidip bunu şikayet ediyor ve ikiside işinden oluyooo....ne işsizlik,ne tazminat elde var sıfırrr...........manevi cokuntu paha bicilemez zatennn......ve ben napıcam bilmiyorum....tam 15 gundur uyumadım.1 saat bile uyumadım..uyuyamıyorumm...Sık sık ağlama krizlerim var.İkisini hayal ediyorum yanyana.o anı hayal ediyorum.ne olur yardım edin....uyuyamıyorum hicccccccccccccc..tam 15 gun oldu.ilac aldım ezaneden ama nafile...uyuyamadım yine...eşim cok pişman.......ama napıcam ben......en cok ona guvenirdim ben..icimdeki koca cınar ,beni sarıp sarmalayan cınarım devrildi biranda....ustume yıkıldı sanki ve ben altında kaldımm......napmalıyım ne olur yardımm...akşam dedimki sen o kızı pat diye nasıl optun onun sucu yokmu hic?o bir genc kız nasıl oldu?dediki onunda sucu var.biranlık bir yakınlaşma oldu demekki........dedimki ben nerdeydim o sırada.....