eşimle 1yıl once evlendik.ailesinin maddi durumu kotu.duğunden 1hafta once ayırmaya calıştılar bizi.duğunden 2yıl sonra bizim duğun ve eşya borcumuz bitince yardım edicez deyip soz verdik.duğun oldu.ilk aydan itibaren surekli ailesi para istedi eşim bana baskı yaptı ne evlendiğime sevindim ne de mutlu oldum.onları aramadan duramıyo.en son 14temmuzda kaynanamlara gittik.yine para konusu eşim para vercez diyo 20.000 borc var veremeyiz diorm.kaynananm gozlerini kıstı gozleri sulandı eşimin uzerime atlaması bir oldu.telefonumu elimden aldı.anne ve babası izledi ve o hak etti vur dediler eşime.evden cıkarmıolar beni yardım isteyemiorm.annem e haber verdiler gel konuşalım die annem ne yapacaksa bu durumda.kendilerini acındırıp zorla para koparmak amac.annem jandarmayla geldi aldı beni rapor aldım davacı oldum eşimden.oda beni doverken yanağı cizilmiş oda şikayet etmiş beni.sonra avukata gitmişler.adam mantıklı bi şekilde konuştu yuzleştirdi bizi.ailesi olmayınca cok ii ama onlardan cok etkilenio.babasıyla geldi ozur diledi.ama hic icime sinmiyo doğuya tayin oldu.yanına gitmek istemiorm duzeldiğine inanamıyorm.evlilik terapistine gitmek istiyorum ama mahrumiyet bolgesi eşimin calıştığı yer.psikolojim cok bozuk.anneme bir daha el surmem dedi inanmalı mıyım kafam cok karışık