Anlama gucluğu mu cekiyorum?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Anlama gucluğu mu cekiyorum?
-
14-10-2022, 09:42:35evet artık resmen farkettim ben anlama gucluğu cekiyorum biri bişey anlatıo ben sadece bakıyorum bazen....anlamıyorum yaa hıhı deyip geciyorum cok aptalca bir durum cıkıo ortaya of ben bole değildim cok akıllıydım lisedeyken falan acaba surekli evde durmaktanı oluyor....bekarım ev kızıyım calışmıyorum okumuyorum ve sosyal hayatım fazla aktif değil galiba bunlardan dolayı bole oldum hatta artık cok yakınlarım şakasınada olsa bişeyi anlamadığım zaman saf demeye başladılar kızıyorum bazen ama gercekler demekki bu..kızlar nolur bana fikir verin hic uyanık kıvark zekalı ve zeki biri değilim ...calış oku falan demeyin bazı sebepler var....sizce surekli roman mı okumam gerek bu şekilde duzelir derseniz vallaha evde birusu roman var okuyacam hepsinide ablam edebiyatcı hergun roman alıyor bu konuda şanslıyım ama gercekten anlama gucluğum ortadan kalkmalı ayy yarın birgun evlencem el icine cıkcam hic bişeden anladığım yok beni saf bulup kandırrlar bazı konularda peşimden biraz saf demelerini kaldıramam akıllı olmak istiyorum buarada lise de okudum derslerim ole kotu de değildi ....hesap kitaptan da pek anlamıom mesela bakkala gitsem para ustunu o anda anında hesp edemiyorum elimde tel olcak ta anca ole....bazen diomki calışsam biyerde muşteri gelse para ustunu hep yanlış veririm diyorum rezill olurum ya coğu konuda boleyim ve cok zordayım artık lutfen yaa yardım edin bana oğut verin/B]