Bundan 3 yıl once kadar olumden korkar oldum ondan oncesi bir yakınımızın psikolijisi bozulmus ve olum korkusu varmıs sokaga bile cıkamıyorumus annem soylediginde hiic olur mu oyle sey nasılsa birgun hepimiz olecegiz dedim ..

Sonra kardesimin sınıftan bir arkadası vardı hayat dolu yasamayı seven hayalleri olan bir kızdı .. O kadar mutlu bir insandı ki kardesim okuldan her geldiginde bana hulyadan bahsederdi .. Hic yuz yuze gelmedigim halde kardesim sayesinde cok iyi tanıyordum onu ..

Ailesi iyi degildi yani bes kardesti ve tek kız hulya idi.Abisin'de ne ararsanız var hırsızlıktan 5 ay hapis yatmıs , esrarkes , aynı zaman da asker kacagı .. Telefona bile izin vermeyen bir abisi vardı hulya'nın ..

Ama hulya ailesine inat hayatı hızlı yasayan bir kızdı .. Bircok erkek arkadası olmustu arka arkaya ve bir gun bir yakınları sevgilisiyle goruyorlar hulya'yı ve hemen ailesine soyluyorlar . Abisi duyunca deliriyor ve hulya'yı dovuyor .. Hulya dayanamayıp evden kacıyor o cocugun evinde sabahlıyor ve birlikte oluyorlar sonrada karakola gidip kendi rızasıyla birlikte oldugunu soyluyor .. Ve beni aileme vermeyin beni oldururler diye yalvarıyor polislere ..

Hulya 2 gun oluyor okula gitmiyor kardesim arıyor telefon kapalı .. Ben tesadufen gazete alıyorum o gun birde ne goreyim hulya olmus!!!! Sok oluyorum kardesime nasıl soylesem bilemiyorum ama soylemem gerekiyor ve soyluyorum inanamıyor tabii o aglıyor ben aglıyorum oss sınavına aglayarak girdik ve neticede ben basarılı olamadım sınavdan ilk cıkan bendim cunku ..

Olay soyle oluyor karakoldan alıyorlar hulya'yi eve goturuyorlar bir odaya kilitleyip,akrabaları topluyorlar olum fermanını yazıyorlar kısacası .. Gorev abisine veriliyor hulya'yı evden cıkarıp,cocukla bulusturuyor abisi ve aksam 22:00 sıralarında hulya,erkek arkadası ve abisi bir araya geliyorlar nihayet ..

Abisi silahıyla o cocugu kafasından vuruyor ve cocuk oracıkta can veriyor .. Sonrada hulya'ya dogrultuyor silahı 4 kursunda ona sıkıyor .. Etraftan hulya'nın abi yapma dedikleri soyleniyor .. Hastaneye goturuyorlar hulya'yı ama malesef ki kurtaramıyorlar .. Cenazesini belediye defnediyor o kadar acı ki ..:1no2:

Abisi sorguda cocugu oldurecektim ama hulya'nın da psikolojisi bozulur diye onuda vurdum diyor .. Butun aileyi goz altına alıyorlar ve 4.kardes herseyi anlatıyor aslında namus cinayeti oldugunu ve gorev abime verildi bana verilseydi bende yapardım diyor ..mafoldumben

İste ben bu olaydan sonra olumden korkar oldum o kadar hayat dolu bir insana olumu yakıstıramadım .. Artık olumden o kadar korkuyorum ki bende yolda yuruyemez hala geldim ve cok kısa bir zaman once babaannemi kaybettim .. Simdi de sıra dedecigim de canım dedem kanser ve hastalıgı cok ilerledi ve kendisi bilmiyor :1no2:

Hergun kahroluyorum resmen artık olumu ensemde hissediyorum .. Niye yasıyorum ki , neden bu mucadele diyorum diploma icin ugrasıyorum yarın olsem hersey yarım kalmayacak mı ne onemi kaldı o diplomanın yada yaptıgım baska seylerin diyoruum senağlamasenağlama