takıntımı,fesatlık mı yoksa bencillik mi?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- takıntımı,fesatlık mı yoksa bencillik mi?
-
14-10-2022, 09:42:06slm sorunum şu cok ince detaylra,sozlere veya davranışlara takılıyorum.eşimle bu yuzden cok problem yaşıyoruz bu yuzdenmi bunu yaptın diyorum mesela aslında sonra anlıyorum ki benim duşunduğum gibi deil.herşeyin ilk once kotusunu duşunuyorum beni sevmiyor istemiyor beğenmiyor gibi..insanlarla olan ilişkimdede bu boyle biri cvp yazmasın msj beklerim sonra bi daha msj atar sitem ederim.işi vardır diye duşunmem.aslında boyle olmak istemiyorum hem kendimi hem karşımdakileri uzuyor ve yoruyorum.tel duymasın eşim bi suru kotu senaryo uretiyorum,tel kontrol ediyorum cebini falan aslında bişey yapacak bi kişiliği yok ama kuşkucu davranıyorum.bencilce yaklaşıyorum istediğim olmasın yuzum duşuyor tavrım değişiyor.en mutlu anı bile zehir edebiliyorum.eşimden annesini ,ablasını ,arkadaşlarını ,yiğenini bile kıskanıyorum.onlara bişey almasını ii gecinmesini aramasını bile istemiyorum.bana ait olsun beni duşunsun sadece istiyorum..kv bize gelecekler gelmesini istemiyorum cok karışıyor cok titiz rahatsız oluyorum 10 gunden fazla dururlarmı diye gelmeden sıkıntıya strese giriyorum.hayatı kendimede eşimede zindan ediyorum bişey isteyeyim yorgun olsun eşim acayip surat yapıyorum sonrada kavga ediyoruz ya yazık yorgun diyemiyorum o an.hep kendimi duşunuyorum
hic memnun deilim bu halimden.bi olay anlatayım mesela kv gittik 4-5 ayda bi gidiyoruz iller uzak buzdolabının ustunde eşimle yanakyanağa olan fotomuz vardı onu koymuş buzdolabı susuyle yapıştırmış. bi baktım benim suratımın ustune susu koymuş.fotoda sadece 2 surat var govde yok.durdum durdum duramadım sonunda.aşkolsun anne benim suratımı niye kapatın dedim aldım susu ortaya yapıştırdım.aa yere duşmuştu bakmadan yapıştırdım dedi.hala şuphem var ama haberli gittik bilerekmi oldu bilmiyorum.ama ii niyetli olmak bilerek yapmamıştır demek isterdim ya nasıl aşcam bu durumu.hoşgorulu,ii niyetli nasıl olunur.birde cok yanlızım eşim gec saatlere kadar calışıyor ailemden uzağım bazen kahvaltımı 3 te 4 te yaptığım oluyor,hicbişeyden zevk almıyorum.cok zayıfladımev işi yapmak istemiyorum yemeği bile gelmesine yakın apar topar isteksizce yapıyorum.depresyondayım yada girmek uzereyim bilmiyorum ama mutlu huzurlu olmak istiyorum.ne yapmam lazım ne olur yol gosterin ilac tedavisimi alayım?