Merhabalar,
Ben eşimin durumuyla ilgili size danışmak istiyorum. 1,5 yıllık evliyim. 2 ay oncesine kadar hicbir sorunumuz yoktu, cevremizdeki herkes bize imrenirdi. Fakat son iki aydır eşim değişmeye başladı. Depresyonda. Ruhen yorgun olduğunu, icinde sıkıntı yaşadığını soyluyor. Ama nedenini bilmiyorum diyor. Ben yardımcı olmaya calışıyorum ama bu konuları konuşmak bile istemiyor. Psikoloğa gitmeyi onerdim, isterse tek gidebileceğini isterse birlikte gidebileceğimizi soyledim, kabul etmedi. elimden hic birşey gelmiyor. Evden soğumaya başladı, eve gelmek istemiyor. Benden mi soğudun diye soruyorum, genel olarak herşeyden sıkıldım, bunaldım, ustume gelme konuşma bunları diyor ama icim icimi yiyor. Seninle ilgisi yok ben senin kalbini kırmak istemiyorum diyor ama benden de uzaklaşıyor. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Onu bu duruma sokacak bir olay da yaşamadık. Dun gece icmiş, cok sarhoştu aradı beni ağladı Ben cok kotuyum diye. Bu şekilde hicbir şeyin duzelmeyeceğini, birşeyler yapmamız gerektiğini soyledim ama konuşmak bile istemiyor bunları. Yapısı itibariyle zaten sıkıntılarını anlatabilen bir insan değil. Bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
Kocam depresyonda
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Kocam depresyonda